Tuesday, March 6, 2012

ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ - Ο μισέλλην Μπαμπινιώτης στο Υπουργείο Παιδείας... Ολοκληρώνεται πλέον η καταστροφή της Παιδείας μας, η συνέχεια και ολοκλήρωση του μιαρού έργου της Διαμαντοπούλου!!

Κώστας Κεντέρης - Χρυσός Ολυμπιονίκης


Βούλα Πατουλίδου - Χρυσή Ολυμπιονίκης
Adonis Keramidas  -  Καθηγητής στο Α.Π.Θ.

Ο Μπαμπινιώτης στο Υπουργείο Παιδείας!!!! Μάλιστα. Πολύ φοβάμαι οτι η παρουσία του δεν θα είναι και τόσο σύντομη στο Υπουργείο αν το αγαπημένο του κόμμα πάρει την εξουσία. Ποιος είναι ο Μπαμπινώτης; Ο κύριος εκφραστής της μιας θρησκεύουσας παιδείας που το μόνο μέλημά της είναι η διαπαιδαγώγηση του μυαλού με ξεπερασμένες πρακτικές. Ο πλέον συντηρητικός εκφραστής μιας ιδεολογίας που κατατάσσει τον α...θλητισμό στις τελευταίες προτεραιότητες όπως άλλωστε το έχει δηλώσει.

Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συμπράξει με τον ομόθρησκο του και καταστροφέα των Ολυμπιακών Αγώνων Θεοδόσιο ο οποίος δεν δίστασε παράλληλα (στο σχέδιο εκκαθάρισης της Ελληνικής σκέψης) να καταστρέψει απαράμιλλα έργα τέχνης τα οποία στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο βυζάντιό τους και τα έκαναν υλικό για τους δρόμους. Τι σχέση έχουν όλα αυτά; Αυτή η ιδεολογία υποτίμησης προς την Ελληνική ομορφιά του σώματος, του ωραίου, του μέτρου, έρχονταν σε αντίθεση με την ανερχόμενη τότε μισαλλόδοξη ανατολίτικη ιδεολογία θανάτου την οποία μας τη φόρεσαν καπάκι και τη κουβαλάμε μέχρι σήμερα.

Ο αθλητισμός, ο πραγματικός αθλητισμός πέθανε τότε με πρόσχημα τη σύμπραξή του με την εθνική θρησκεία. Αυτή η δεσπούζα ιδεολογία είναι που μας ταλαιπωρεί μέχρι σήμερα δίχως να μπορεί ο φουκαράς κάτοικος αυτού του τόπου να αντιληφθεί και να κατανοήσει πότε μετατράπηκε από Έλληνας σε Ρωμιός τουρκοραγιάς.
Σχόλιο 2ο
Η επιλογή του συγκεκριμένου καθηγητή στην χρονική αυτή περίοδο, σηματοδοτεί ακομη μια προσπάθεια της κατοχικής χουντικής κυβέρνησης, στέρησης κάθε ελευθερίας και δικαιώματος των πολιτών,  πλήρους υποβάθμισης της παιδείας, εντάσσοντας την σε στενά πλαίσια ενός νέου σκοταδισμού...
ΕΙΝΑΙ  ΑΠΛΑ  ΝΤΡΟΠΗ   και πρέπει άμεσα να γίνουν εκλογές και να τελειώνει η πατρίδα με την περιπέτεια της αυτή!
Απο τον γιωργο αθανασιαδη

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...