Saturday, March 24, 2012

Καρατζαφέρης: «Οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν… χεσμένοι»

    tsantiri

    Καρατζαφέρης: «Οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν… χεσμένοι»

    Αποκαλυπτικός για τις προθέσεις και την πολιτική του ήταν για άλλη μία φορά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο».
    «Έφυγα από την κυβέρνηση γιατί υπήρχε κίνδυνος για τον εθνικό πλούτο. Το αγγλικό δίκαιο σημαίνει ότι οι ξένοι μπορούν να έρθουν και να πάρουν ό,τι θέλουν». Ο ίδιος πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Είδα, έμαθα, τρόμαξα και αντιστάθηκα».
    Σχετικά με ό,τι συνέβη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την οποία αποφάσισε την αποχώρησή του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι κάποια στιγμή υπήρξε μια διαφωνία και οι πολιτικοί αρχηγοί είπαν «να πάρουμε τηλέφωνο τον Τόμσεν». «Ε όχι να πάρουμε και τον Τόμσεν», είπε ο Γ. Καρατζαφέρης, για να προσθέσει με γλαφυρό τρόπο: «Οι πολιτικοί αρχηγοί ήταν… χεσμένοι»!
    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, είπε ότι «εάν είχαμε πάει σε κυβέρνηση Πετσάλνικου θα είχαμε γυρίσει στη δραχμή».
    Η συζήτηση «άναψε» όταν αναφέρθηκε το θέμα της ασφάλειας. «Ο κόσμος μπορεί να αντέξει την πείνα, αλλά όχι αυτή την ανασφάλεια. Ο κόσμος δεν μπορεί να βγει στο κέντρο να πιει έναν καφέ».
    Όσον αφορά την αμφιλεγόμενη δήλωσή του περί οπλοχρησίας, ο Γ. Καρατζαφέρης υπεραμύνθηκε της άποψής του: «Στο σπίτι μου, όταν μπουκάρει ο κακοποιός, να μπορώ να πυροβολώ για να υπερασπιστώ την οικογένειά μου».

    0 σχόλια:

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...