Friday, March 16, 2012

ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ

Αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα

Περίοδος εξαπατήσεων

 
\
Η όψη αντίθεσης Άρη-Ποσειδώνα άρχισε ήδη να λειτουργεί, ενώ λόγω της αργής κίνησης του Άρη αυτή τη περίοδο, η επιρροή της όψης θα διαρκέσει αρκετές εβδομάδες (και για όλο τον Απρίλιο). Είναι μια περίοδος που χρειάζεται προσοχή σε εξαπατήσεις, ενώ θα διαλυθούν αυταπάτες που μπορεί να τρέφουμε.

Από τι υποσχέσεις παρασυρόμαστε; Σε τι είμαστε έτοιμοι να «πουλήσουμε» τον εαυτό μας, και πόσο φτηνά ή ακριβά; Οι Σειρήνες του Ποσειδώνα θέλουν λοιπόν προσοχή τώρα, καθώς θα προσπαθήσουν να μάς παρασύρουν μακριά απ’ τον σκοπό μας, με υποσχέσεις για εύκολη κι ευχάριστη ζωή…

Ειδικά μάλιστα στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, η επίδραση αυτή θα γίνει ακόμα πιο έντονη, καθώς θα συμμετέχει και η Αφροδίτη. Έτσι, θα χρειαστεί προσοχή στις εξαπατήσεις και στις ψευδαισθήσεις στις σχέσεις μας και στα οικονομικά.

Όλη αυτή τη περίοδο είναι λογικό να υπάρχει έντονη σύγχυση πορείας και ασάφεια στόχων, ενώ θα πρέπει να «ψηλαφίσουμε» τη διέξοδό μας προς την αλήθεια μας, με σύμμαχο το ένστικτο και την ευαισθησία μας – ο φόβος και οι διάφοροι εγωισμοί αντιθέτως, θα είναι κακοί σύμβουλοι.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της θυσίας, κι έτσι σε γωνία με τον Άρη ζητά αυτή τη περίοδο να θυσιάσουμε κάποιους χαμηλότερους στόχους για κάτι υψηλότερο. Να θυσιάσουμε τα εγωιστικά μας θέλω για το κοινό καλό και την εξυπηρέτηση των άλλων.

Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν απ’ την όψη αυτή οι Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο όλοι μας σε κάποιο επίπεδο θα βιώσουμε διάλυση αυταπατών, ενώ θα αυξηθεί και η ευαισθησία στην υγεία, σε αλλεργίες, φλεγμονές, τοξίνωση κλπ. Άλλωστε ο Άρης απ’ τη Παρθένο από τον περασμένο Νοέμβριο, δεν συγχωρεί πολλές ατασθαλίες, οι οποίες άμεσα εκδηλώνονται σαν συμπτώματα στο σώμα μας. Καιρός για αποτοξίνωση λοιπόν, και προσοχή στις χημικές ουσίες όλων των ειδών.

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...