Wednesday, March 21, 2012

Παναρίτη...."δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα"

Ενημέρωση κατάστασης
Από Periklis Gianno
Παναρίτη...."δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα"

Σάλος είχε γίνει πριν από λίγο καιρό με την δημοσίευση της guardian σύμφωνα με την οποία η οικονομική σύμβουλος του Παπανδρέου
και βουλευτής επικρατείας Έλενα Παναρίτη είπε "δεν είμαι Ελληνίδα, είμαι Αμερικανίδα"
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian (κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το άρθρο) η οικονομική σύμβουλος του σημερινού πρωθυπουργού Γ.Α. Παπανδρέου (GAP), είχε πει "δεν είμαι Ελληνίδα αλλά Αμερικανίδα". Το κομμάτι του άρθρου λέει αυτολεξεί:
"And for a Greek politician involved in pushing through some of the most abruptly painful economic measures in the country's history, she does not seem especially Greek. When I observe how many Apple computers are in her office, she replies: "That's because I'm not Greek, I'm American."
Η ίδια βγήκε μετά την δημοσίευση της Guardian και το άλλαξε λέγοντας ότι "γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά είναι της διασποράς".
"Ms Panaritis was evidently using a figure of speech to describe influences on her life, as she made clear in a later unpublished remark noted during the interview: "I was born here [Greece] but I am one of the Diaspora." For the avoidance of doubt: as a parliamentarian she is, by definition, a Greek citizen; the constitution requires this"
για να δούμε όμως μερικά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία:
Η Έλενα Παναρίτη είναι βουλευτής επικρατείας πράγμα που σημαίνει ότι δεν βγήκε βουλευτής από τις ψήφους του λαού, αλλά επιλέχτηκε από τον ίδιο τον GAP, εκτελεί χρέη οικονομικού συμβούλου στην τόσο γνωστή πολιτική του Πασόκ υπέρ των Τραπεζών... Το κλου της υπόθεσης είναι ότι η κυρία αυτή πριν εργαζόταν στην Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) όπως μπορείτε να δείτε και στο βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του Πασοκ (κάντε κλικ ΕΔΩ). Για όσους δεν έτυχε να το γνωρίζουν, Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank) και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (IMF) παρόλο που τα ονόματα τους παραπέμπουν αλλού είναι ιδιωτικές Τράπεζες οι οποίες ανήκουν στις γνωστές Εβραϊκές Τραπεζιτικές δυναστείες των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ.
συνδυάστε τώρα το ότι η σύμβουλος του GAP εργαζόταν σε World Bank (Παγκόσμια Τράπεζα) - IMF (ΔΝΤ), το τι σημαίνει μνημόνιο & δανειακή σύμβαση (σχετικό άρθρο ΕΔΩ) και την σχέση της οικογενείας Παπανδρέου με Ροκφέλερς (κάντε κλικ ΕΔΩ)
Επίσης .
Αν λοιπόν διαμαρτύρεται εντονώτατα η Παναρίτη που ήταν διορισμένη απο το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, ως σύμβουλος του καταδικασμένου τώρα πια Περουβιανού πραξικοπηματία Φουτζιμόρι, ο οποίος οδήγησε το Περού στην πτώχευση - αφού πρίν
είχε οδηγήσει στον τάφο μερικές χιλιάδες αντικαθεστωτικών- τότε τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...