Saturday, March 31, 2012

«Αγαπητοί Έλληνες» …δεν σας ανήκει τί-πο-τα!


«Αγαπητοί Έλληνες» …δεν σας ανήκει τί-πο-τα!

Απ΄ ότι φαίνεται παρά τις χιλιάδες αναλύσεις που έχουν γίνει, παρα την τραγική επιβεβαίωση των αριστερών θέσεων για το χρέος και τα μνημόνια, παρά τα διαρκή αδιέξοδα και την καταστροφή που συμβαίνει από τη συνεχιση αυτών των πολιτικών, παρά το ξεμπρόστιασμα από την πραγματικότητα των λογικων που ενοχοποιούν το λαό, παρά την τόση καυτή αλήθεια που ρέει σα λάβα πλάι μας, μια πολύ μεγάλη και κρίσιμη μάζα ανθρώπων εξακολουθεί να κλείνει τα μάτια και να εμπιστεύεται μες την απελπισία της τις αναλύσεις και τις «αλήθειες» των καλοπληρωμένων μεταφραστών της πραγματικότητας των καναλιών.
Να μη βλέπει δηλαδή οτι κάθε μέρα που με τη σιωπηλή συναίνεσή μας αφήνουμε να συνεχίζεται αυτό το δράμα, κάθε μέρα που ανεχόμαστε αυτοί που κατέστρεψαν τα πάντα να παριστάνουν συγχρόνως τους σωτήρες και τους «υπεύθυνους πολιτικούς«, αυτό που κάνουμε είναι η συμμετοχή μας στην ίδια μας τη δολοφονία.
Επειδή τα πολλά και τα μπερδεμένα δεν δουλεύουν μάλλον όσο χρειάζεται θα το πω με πολύ απλά, με πάρα πολυ απλά λόγια. Mπορεί να βοηθησει. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ένα χιλιοστό πέρα από την απλοϊκότητα και το λαϊκισμό είναι ίσως η ιδανική θέση για να γίνεις κατανοητός.
Ειναι φανερό ότι όλα όσα μας έχουν πει ως τώρα οι σωτήρες -Ελληνες, ξένοι Τομσενοειδείς κ.α.- είναι ψέματα και γι αυτό και δεν βγαίνουν. Ειναι το ίδιο φανερό οτι προσπαθούν να κρύψουν αυτά που πραγματικά έχουν στο μυαλο τους και μας τα λένε λίγα-λίγα για να μη γυρίσει το μάτι μας .
Αυτό που έχουν λοιπόν στο βάθος της σκέψης του και μας σερβίρουν αργά σε δόσεις, για να συνηθίζουμε το χώμα ως μελλοθάνατοι, είναι το εξής απλό:
«Αγαπητοί Έλληνες, για την κρίση φταίτε μόνο εσείς. Τόσον καιρό δεν δουλεύατε όπως έπρεπε και δεν πληρώνατε και όσα έπρεπε. Αλλά κι αν δεν είναι κι ακριβως έτσι δε μας νοιάζει καθόλου γιατί το κράτος που ανεχόσασταν τα έκανε όλα λάθος αλλά εσείς κάνατε το κορόιδο. Το κορόιδο βέβαια κάναμε κι εμείς, αλλά εμείς είμαστε άλλο και δε σας πέφτει λόγος. Παρ’όλα αυτά τα εγκλήματα λοιπόν αποκτήσατε περιουσίες και δικαιώματα που επομένως δεν είναι δικά σας.
Ο,τι έχετε αποκτήσει δεν σας ανήκει γιατί το πήρατε με δανεικά που σας δώσαμε εμείς κι αυτά που λέτε οτι δουλέψατε εμείς τ’ακούμε βερεσέ. Αρα ό,τι έχετε και δεν έχετε, από τα σπίτια σας μέχρι τη δουλειά σας, την εργατική σας δύναμη, τη ζωή σας και τη ζωή των παιδιών σας,  ανήκει σε μας τους δανειστές. Γι αυτό αποφασίσαμε χωρίς δισταγμό να σας τα πάρουμε όλα, να σας κατσχέσουμε ρε παιδί μου όλη σας την ύπαρξη μαζί με τη χώρα σας φυσικά, και απαιτούμε να υπακούσετε και να υποταχτείτε.
Απ’ότι καταλαβαίνετε οι Πρωθυπουργοί και οι υπουργοί σας και τα μεγάλα κόμματα που σας κυβερνησανε και ξέρουν, συμφωνούν και είναι μαζί μαςκαι  το ίδιο θα κάνετε κι εσείς θέλετε δε θέλετε! Αυτά και σκασμος.« Οι σεβαστοί δανειστές σας και επομένως με απλά λογια ιδιοκτήτες σας.
Ξεχάσαν βεβαια να μας πουν  που βρήκαν τα δανεικά που μας  έδωσαν, γιατί  δεν τα είχαν ακριβώς αλλά τα δανείστηκαν από το δικό μας μέλλον για όποιον καταλαβαίνει πως δουλεύει το σύστημα του Τραπεζικού δανεισμού. Δανειστηκαν δηλαδή από το μέλλον μας για να μας δανείσουν. Μύλος δηλαδή, βρώμικος μεν νόμιμος δε. Το πρόβλημα βλέπετε στον καπιταλισμό ποτέ δεν ήταν οι παρανομίες αλλά οι νομιμότητες. Αυτές στοίχιζαν πάντα συντριπτικά περισσότερο.
Όποιος τώρα συμφωνεί να παραχωρήσει τη ζωή του και ότι έχει μέσα της, από ζωές μέχρι σπίτι, δουλειά και περιουσίες ας περάσει στη γραμμή τη δική τους κι ας σωπάσει.
Οι άλλοι ας ετοιμαστούν για αγριο πόλεμο γιατί  φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μας λυπηθούν.
ΠΗΓΗ: giorgossarris.blogspot.com

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...