Sunday, March 25, 2012

"Eφυγε" ο Σοφοκλής Πέππας

sofoklisrepas


Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας ανήμερα της 25ης Μαρτίου, νικημένος από την επάρατη νόσο. Μια ακόμη απουσία θρηνεί ο καλλιτεχνικός χώρος καθώς το πρωί της Κυριακής (25/03) απεβίωσε ο  ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας  σε ηλικία 63 ετών στο σπίτι του. Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα στις 16:00 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.  
Η πλούσια καριέρα του στο θέατρο, στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο ήταν σίγουρα αξιοσημείωτη. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων σε σειρές όπως το "Λούνα Παρκ", "Λωξάντρα", "Η Αίθουσα του Θρόνου", "Άφρικα".
Πρωταγωνίστησε και σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου στην Επίδαυρο (Πέρσες, Αντιγόνη, Έντα Γκάμπλερ) ενώ στον κινηματογράφο συμμετείχε μεταξύ άλλων στις ταινίες "Η σκόνη που πέφτει", "Ένα γελαστό απόγευμα", "Το τραγούδι της επιστροφής", "Ο Τζώνυς Κελν κυρία μου" και "Έναστρος θόλος".
Ένα από τα ιδιαίτερα του χαρακτηριστικά ήταν η φωνή του, την οποία μάλιστα είχε δώσει και στον "Μπαμπαστρούμφ"  που όλοι αγαπήσαμε στην δημοφιλή παιδική σειρά "Στρουμφάκια".
Να σημειωθεί ότι ο Σοφοκλής Πέππας πήρε το Βραβείο Βεάκη το 2008.

Πηγή:
www.cosmo.gr

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...