Saturday, March 10, 2012

Η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» στηρίζει την Ελληνική Οικονομία

Σάββατο 10 Μαρτίου

Η «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» στηρίζει την Ελληνική Οικονομία
Με αφορμή τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σκόπιμα για την προώθηση των «Ελληνικών προϊόντων», τα σωματεία των εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία σας ενημερώνουν:
Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται ανώνυμες, ανακριβείς και παραπλανητικές προσπάθειες που καταδικάζουν αυθαίρετα τα προϊόντα εταιριών, όπως της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, προβάλλοντας δήθεν τα « Ελληνικά προϊόντα»….
Για την αποκατάσταση της αλήθειας:
- η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διατηρεί 4 εργοστάσια στην Ελλάδα και 1200 εργαζόμενους
- παράγει τις μπίρες Amstel, Heineken, Fischer, ΑΛΦΑ, Buckler, BIOS 5 το εμφιαλωμένο νερό ΙΟΛΗ και εξάγει 17 προϊόντα σε 30 χώρες και σε 5 ηπείρους
- προμηθεύεται πρώτες ύλες από την Ελληνική αγορά
- το 90% του συνόλου των δαπανών της παραμένει στην Ελλάδα
- συνεργάζεται με 4.530 Έλληνες προμηθευτές.
- συμβάλει στην αύξηση της αγροτικής οικονομίας με την προμήθεια 40.000 τόνων υψηλής ποιότητας Ελληνικού κριθαριού από Έλληνες αγρότες.
- στηρίζει την Ελληνική οικονομία και ειδικότερα την τελευταία τετραετία, έχει συνεισφέρει σε φόρους περίπου 1 δις € και την τελευταία δεκαετία έχει επενδύσει στην Ελληνική αγορά περίπου 500 εκατ. €, επιλέγοντας να παραμείνει στην Ελλάδα στηρίζοντας την Ελληνική κοινωνία.
Στις δύσκολες στιγμές της χώρας μας δηλώνει πάντα παρούσα (πυρκαγιές, σεισμοί κλπ) ,προσφέροντας εμπράκτως στην κοινωνία, κατασκευάζοντας νηπιαγωγεία, ΚΑΠΗ, δωρίζοντας πυροσβεστικά οχήματα, κάνοντας δενδροφυτεύσεις στις καμένες περιοχές και καθαρισμούς παραλιών.
Από πού απορρέει το δικαίωμα κάποιων «ανωνύμων» με ύπουλους και εύκολους λαϊκισμούς, να διαστρεβλώνουν τις αλήθειες και ποιές σκοπιμότητες άραγε εξυπηρετούν;
Μήπως θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο τις θέσεις εργασίας των ανθρώπων που εργάζονται στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία όταν η πολιτική της Εταιρίας είναι να μην απολύει εργαζόμενους διατηρώντας ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον και επιβραβεύει τους εργαζόμενούς της;
Για να πάμε μπροστά χρειαζόμαστε Εταιρίες που πιστεύουν στην Ελληνική οικονομία, που επενδύουν, που δημιουργούν θέσεις εργασίας, σε μία περίοδο που η ανεργία μαστίζει την χώρα μας. Μία από αυτές είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των
Σωματείων των Εργαζομένων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία
ΑΘΗΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΠΑΤΡΑΣ

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...