Friday, March 29, 2013

ΝΤΡΟΠΗ! Καταδικάστηκαν οι 3 συνδικαλιστές των Ο.Τ.Α.



Γράφει ο kokkiniotis 
Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν σήμερα Παρασκευή 29/3 οι τρεις εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. που δικάζονταν στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. 
Πρόκειται για τον Νίκο Αδαμόπουλο, μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πρόεδρο του σωματείου της Νέας Ιωνίας, την Κική Καραγιώργου, πρόεδρο του σωματείου του Νέου Ηρακλείου και πρώην μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον Νίκο Μαυρουδή, συνδικαλιστή εκλεγμένο στο υπηρεσιακό συμβούλιο. Οι τρεις εργαζόμενοι δικάζονταν με κατασκευασμένες κατηγορίες για τη συμμετοχή τους στον αγώνα των εργαζομένων του Δήμου Νέου Ηρακλείου.
Παρά το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν μάρτυρες κατηγορίας (!), το δικαστήριο έσπευσε να τους καταδικάσει μέσα στο γενικότερο ‘κυνήγι μαγισσών’ των αγωνιστών εργαζομένων που έχει επιβάλει η τρόικα και το μαύρο μέτωπο κεφάλαιου – κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ. 
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί, είναι ότι με βάση τον πρόσφατο νόμο της τρικομματικής χούντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, η σημερινή καταδίκη των τριών αγωνιστών ανοίγει το δρόμο της αργίας και της απόλυσης. 
Φυσικά το εργατικό κίνημα δεν πρέπει να αφήσει αναπάντητη τη σημερινή προκλητική απόφαση. 
Οι υποβολείς της να πάρουν την απάντηση στους δρόμους του αγώνα! 

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...