Friday, March 22, 2013

Ίδρυση Λεωφορειακής Γραμμής «070» για τη Διασύνδεση των Δικαστηρίων


Σας ενημερώνουμε ότι, σε συνέχεια της αποδοχής του αιτήματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών από τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για τη λεωφορειακή διασύνδεση των Δικαστηρίων, σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 76 ΠΡ ΔΣ/11-3-2013 απόφαση τηςΔιεύθυνσης Λειτουργικού Σχεδιασμού του Ο.Α.Σ.Α.(βλ. συνημμένο αρχείο), ιδρύεται προσωρινή δοκιμαστική κυκλική λεωφορειακή γραμμή στο Δήμο Αθηναίων, με αριθμό και ονομασία 070 «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ - ΑΡ. ΠΑΓΟΣ - ΔΙΚΑΣΤ. ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ», η οποία θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό που επιθυμεί να μεταβεί στα Δικαστήρια των Αθηνών (Διοικητικά Δικαστήρια επί της οδού Λουΐζης Ριανκούρ, Άρειο Πάγο και Εφετείο, επί της Λ. Αλεξάνδρας και Κ. Λουκάρεως, και Πρωτοδικείο, επί της οδού Ευελπίδων).

Η αφετηρία – τέρμα της νέας γραμμής καθορίζεται επί της Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Γηροκομείου (κατεύθυνση προς Αθήνα), μεταξύ των οδών Π. Σταύρου και Σ. Γεωργούλα (κοινή με το τέρμα των γραμμών τρόλει 3 και 14).

Η γραμμή θα λειτουργήσει δοκιμαστικά για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00-15:00, με συχνότητα δρομολογίων ανά 30’ και η συνέχιση της λειτουργίας της θα εξαρτηθεί από την επιβατική κίνηση την οποία θα παρουσιάσει η γραμμή κατά το διάστημα αυτό.



Από το Γραφείο Τύπου

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...