Tuesday, January 24, 2012

ΝΤΡΟΠΗ: Απειλητικό SMS τράπεζας σε δανειολήπτρια

ΝΤΡΟΠΗ: Απειλητικό SMS τράπεζας σε δανειολήπτρια
Mε αποστολή SMS απειλεί γνωστή τράπεζα ηλικιωμένη δανειολήπτρια από το Ρέθυμνο ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια εάν δεν εξωφλήσει το ποσό των 262,88 ευρώ εντός 3 ημερών.
Συγκεκριμένα το μύνημα της τράπεζας όπως γνωστοποιήθηκε στην Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης από την παθούσα είναι:
«Παρακαλούμε όπως εξοφλήσετε εντός 3 ημερών την οφειλή ποσού 262,88 για το δάνειο σας, αλλιώς θα προβούμε άμεσα σε νόμιμες ενέργειες»
Όπως καταγγέλει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών το SMS που παρέλαβε ηλικιωμένη δανειολήπτρια, αγρότισσα σε χωριό του Ρεθύμνου, η οποία εποικοινώνησε άμεσα με το Νομικό Τμήμα της ΄Ενωσης εκφράζει τη διαμαρτυρία της δημόσια αναφέροντας ότι:
«Κύριοι των Τραπεζών, δεν νομιμοποιείστε να απειλείτε τους καταναλωτές, σταματήστε τις εφευρέσεις σας προσπαθώντας να σπείρετε τον τρόμο και την απόγνωση στους χθεσινούς πελάτες σας, ιδιαίτερα σε εκείνους που έχουν ενταχθεί στην ρύθμιση των χρεών τους βάσει του Ν.3869/2010,και βρίσκονται εν γνώση σας ένα βήμα πριν από το Ειρηνοδικείο.
Ζούμε σε μια ευνομούμενη πολιτεία με κανόνες και νόμους, τους οποίους οφείλουμε να σεβόμαστε και με αυτούς να πορευόμαστε. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια υποκρύπτει δόλια-συμπεριφορά και είναι κοινωνικά απορριπτέα.»
ΠΗΓΗ: flashnews.gr

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK
γιώργος αθανασιάδης

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...