Tuesday, January 24, 2012

Πτωχεύει μέχρι την Παρασκευή ο Πέτρος Κωστόπουλος;

    tsantiri
    Πτωχεύει μέχρι την Παρασκευή ο Πέτρος Κωστόπουλος;

    Ντόμινο θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το ένα «λουκέτο» διαδέχεται το άλλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ιδιοκτήτης της IMAKO, έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 99.
    Από πέρυσι, είχαν ξεκινήσει τα προβλήματα στη μισθοδοσία των εργαζομένων του ομίλου στον οποίο μέχρι πρόσφατα εκτός από περιοδικά και ηλεκτρονικές σελίδες lifestyle κυρίως περιεχομένου, συμπεριλαμβάνονται και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Sfera και Nitro.
    Κι ενώ ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος με ανακοίνωση του προς τους εργαζόμενους στις αρχές Σεπτεμβρίου, τους είχε διαβεβαιώσει πως το πρόβλημα ρευστότητας φτάνει στο τέλος του, η κατάσταση φαίνεται να είναι πολύ πιο δυσάρεστη από ό,τι κι ο ίδιος υπολόγιζε. Οι εργαζόμενοι- και κυρίως εκείνοι των οποίων οι αμοιβές ξεπερνούν σε μηνιαία βάση τα 1.000 ευρώ- παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως η κατάθεση της αίτησης υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα θα γίνει μέχρι την Παρασκευή.
    ΠΗΓΗ: petraskandalou.blogspot.com

    0 σχόλια:

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...