Tuesday, January 17, 2012

Συγκλονίζει ο θάνατος δίχρονου αγοριού στην αγκαλιά της μητέρας του

Συγκλονίζει ο θάνατος δίχρονου αγοριού στην αγκαλιά της μητέρας του
«Έγινε λίγα λεπτά αφότου τον σήκωσα από την κούνια του και τον νανούρισα στην αγκαλιά μου. Πήρε την τελευταία του ανάσα ήρεμα μέσα στα χέρια μου», αφηγείται η 26χρονη Courtney Roth που είδε τον δίχρονο γιο της να χάνεται τόσο πρόωρα μέσα στα ίδια της τα χέρια.
Ο άτυχος Tripp έπασχε από πομφολυγώδη επιδερμόλυση, μία ασθένεια που προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα και εκδηλώνεται από τα πρώτα χρόνια της ζωής. Στα δύο του ο μικρός είχε διαψεύσει τις εκτιμήσεις των γιατρών για το  πόσο θα ζήσει…
«Ο πολύτιμος άγγελός μου απέκτησε σήμερα τα φτερά του. Είχα πολλούς εφιάλτες για τη στιγμή που θα χρειαζόταν να γράψω την ανάρτηση αυτή», έγραψε η 26χρονη μητέρα στο blog της το Σάββατο.
Την Κυριακή κονβόι με μοτοσικλέτες πέρασε από την Λουϊζιάνα όπου ζούσε ο μικρός. Δεκάδες συγγενείς και φίλοι οργάνωσαν την «πορεία για τον Tripp» και κατά τη διάρκειά της άφησαν κόκκινα μπαλόνια που ανέβηκαν στον ουρανό.
Τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν πολλά ενώ στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο «Προσευχή για τον Tripp» περισσότεροι από 39.000 χρήστες παρακολουθούσαν τη μάχη του μικρού να ζήσει….
 
Καλό ταξίδι νάχει το αγγελούδι, όπου και εάν πάει κάπου.... Οι άνθρωποι, θέλοντας να καλύψουμε την δική μας λύπη, ανασφάλειες και φοβίες,  υπερβαίνουμε την φύση και προχωράμε επέκεινα, σε άγνωστα μονοπάτια, βαρύς ο πόνος, σκληρή και τόσο όμορφη πολλές φορές η φύση...  ένα αγγελούδι έφυγε μακρυά, ίσως για να σωθεί ένας άρρωστος δυστυχισμένος ενήλικας στο μέλλον...
γιώργος αθανασιάδης

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...