Monday, April 16, 2012

TEΛΟΣ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

Και όμως είναι η αλήθεια...
Τέλος το διάλειμμα με τις εκδηλώσεις για την μεγάλη βδομάδα και για το πάσχα... Ηταν αναγκαίο ίσως, με την εκουσια ή ακουσια συμμετοχή όλων σε αυτές τις εκδηλώσεις και ανεξάρτητα απο την αποδοχή τους ή όχι, να υπάρξουν αυτές, για να μπορέσουν οι Ελληνες, να ξεφύγουν έστω για λίγο απο τις έννοιες και τα βάσανα που τους οδηγεί η πολιτική κατάσταση της χώρας.
Πέρασε όμως αυτό και τέλειωσε και πρέπει τώρα να ενσκύψωμε στα προβλήματα και την επίλυση τους. Αναφερόμαστε φυσικά στα πολιτικά προβλήματα της χώρας και την επίλυση τους που είναι αυτή τη φορά στα χέρια του Ελληνικού Λαού. Οι επερχόμενες εκλογές είναι η ευκαιρία, για να σωθούν οι Ελληνες φερόμενοι έξυπνα και ανάλογα με τις περιστάσεις, ή κινούμενοι απο αδιαβάθμητη ηλιθιότητα και ανωριμότητα, καταδικάσουν εαυτούς στην απώλεια.
Θαύματα δεν υπάρχουν και δεν γίνονται, σε ένα κόσμο που λειτουργεί με νόμους φυσικής και μαθηματικών. Υπάρχει σκέψη λογική, υπάρχει ιστορία που διδάσκει και μνήμη στους εγκεφάλους των ανθρώπων.  Με τα δεδομένα αυτά, οι Ελληνες καλούνται με την ψηφο τους να αποφασίσουν δύο πράματα, ή την πρόοδο με την απόρριψη των μνημονίων και των επιταγών του ΔΝΤ, της Τρόικας, της Μέρκελ και όλων αυτών των διεθνών απορριμάτων  ή την αποδοχή των απορριμάτων αυτών δια της παροχής΄ψήφου στα κόμματα της ΝΔ, Πασοκ και ΛΑΟΣ. Αλλος επίσης προφανής τρόπος αποδοχής των μνημονίων είναι η αποχή, ή η ψήφιση άκυρου ή λευκού ψηφοδελτίου...
Επαναλαμβάνονται όλα αυτά διαρκώς και διαρκώς και θα λέγονται μέχρι κα ιτην τελευταία ώρα της ψηφοφορίας.
Οι Ελληνες πρέπει να καταψηφίσουν τις μνημονιακές πολιτικές που λειτουργούν σε βάρος του Λαού και υπέρ των Τραπεζών και του Κεφαλαίου.
Διαρκώς αγωνιζόμαστε για την απελευθέρωση της χώρας μας απο τις γάγγραινες αυτές που λέγονται ΔΝΤ, ΕΕ, Ευρωζώνη, Μέρκελ, Σαρκοζί, Λέσχη Μπιλντερμπεργκ  κλπ
γιώργος αθανασιάδης

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...