Sunday, April 15, 2012

Ομολογία σοκ του Βραζιλιάνου κανίβαλου: «Είχα αποστολή από τον Θεό!»

Κυριακή 15 Απριλίου
ΒΙΝΤΕΟ: Ομολογία σοκ του Βραζιλιάνου κανίβαλου: «Είχα αποστολή από τον Θεό!»
Ένας άνδρας και δύο γυναίκες, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, την περασμένη Τετάρτη, παραδέχτηκαν ότι σκότωσαν, έφαγαν και κατόπιν μαγείρεψαν μερικά από τα θύματά τους. Και, σαν να μην έφτανε η κτηνωδία του κανιβαλισμού τους, αφού ευχαριστήθηκαν, οι ίδιοι, την… ανθρώπινη σάρκα, την πρόσθεσαν και ως γέμιση σε τοπικές πίτες (empanadas) τις οποίες πούλησαν σε γείτονές τους!
Οι αποκαλύψεις έγιναν από τους αστυνομικούς μπροστά στους οποίους ομολόγησαν τα εγκλήματά τους οι κατηγορούμενοι, σοκάροντας ολόκληρη την υφήλιο.
Οι τρεις κανίβαλοι υποστήριξαν πως ανήκουν και σέχτα και έλαβαν διαταγές από μία «φωνή», η οποία τους προέτρεπε να τελειώνουν με τις γυναίκες (θύματά τους) τις οποίες θεωρούσαν σατανικές.
Οι φερόμενοι ως δράστες αντιμετωπίζουν κατηγορίες ανθρωποκτονίας, κανιβαλισμού και εκτέλεσης φρικιαστικών ιεροτελεστιών. Η τοπική αστυνομία έδωσε τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο φως, και, ομολογουμένως, πρόκειται περί αποκρουστικότατων δεδομένων.
Όλα άρχισαν όταν, τον περασμένο μήνα, ο 51χρονος Jorge Beltrao Negromonte da Silveira παραδέχτηκε πως είναι ο συγγραφέας του βιβλίου (2009) Αποκαλύψεις ενός Σχιζοφρενούς (Revelations of a Schizophrenic), στο οποίο αναφερόταν αναλυτικά, στα όσα περιελάμβαναν οι δραστηριότητες της σέχτας.
Μαζί του, δρούσε και η σύζυγός του, Isabel Cristina Oliveira da Silva όπως και η 25χρονη φίλη του, Bruna Cristina Oliveira da Silva, η οποία κατοικούσε μαζί με το ανδρόγυνο. Επίσης, μαζί τους διέμενε και ένα 5χρονο κοριτσάκι, το οποίο λέγεται πως είναι κόρη της 17χρονη Jessica, που δολοφονήθηκε, το 2008, στην περιοχή όπου κατοικούσαν οι da Silva. Ο θάνατός της περιγράφεται, λεπτομερώς, στο βιβλίο του da Silveira. Οι αρχές ανακάλυψαν στον κήπο του σπιτιού τους, θαμμένα υπολείμματα δύο γυναικείων σωμάτων.
Συγκλονιστική περιγραφή
«Κοιτώντας το άψυχο κορμί αυτής της κακής έφηβης, αισθάνομαι ανακουφισμένος. Αρπάζω ένα λεπτό κομμάτι μετάλλου και αρχίζω να αφαιρώ το δέρμα κι έπειτα να την κόβω κομματάκια… δειπνήσαμε τρώγοντας τη σατανική σάρκα ως πράξη εξαγνισμού. Τα υπολείμματα, τα θάψαμε στην αυλή», έγραφε σε ένα από τα κεφάλαια του βιβλίου του ο da Silveira.
Εκτός από την Jessica και δύο ακόμα γυναίκες που βρέθηκαν θαμμένες σον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους, η αστυνομία ανακρίνει τους υπόπτους για ακόμα πέντε ανθρωποκτονίες στην περιοχή Pernambuco, αναφέρει το protothema.gr. Οι γείτονες των υπόπτων, μην αντέχοντας τη φρίκη, έκαψαν το σπίτι τους ολοσχερώς.
Μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα και ηλεκτρονικές εκδόσεις διεθνών περιοδικών και εφημερίδων όπως Spiegel, Le Monde, Courrier Mail, New York Daily News και Daily Telegraph έχουν το θέμα πρώτη είδησή τους.

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...