Monday, April 9, 2012

Πώς φαγώθηκαν τα αποθεματικά του ΤΣΜΕΔΕ.


 
Οι σωτήρες της χώρας, (και των δύο κομμάτων), με πρωθυπουργό τον Παπαδήμο, και με αρχηγό τον κ. Βενιζέλο, τότε Υπ. Οικονομικών, σε συνδυασμό με τους διοικητές των ταμείων (και συγκεκριμένα του ΤΣΜΕΔΕ, για το οποίο και αναφέρομαι), που είναι κομματικά όργανα, και τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδος Προβόπουλο, ακολούθησαν την εξής τακτική.

1. Στις 9 Μαρτίου 2012, μετέφεραν τα αποθεματικά του ταμείου σε ειδικό λογαριασμό.
...

2. Στις 12 Μαρτίου 2012, μετατράπηκαν σε ομόλογα και

3. Στις 13 Μαρτίου2012, κουρεύτηκαν.

Όλα αυτά, με κινήσεις εξπρές, κάνοντας το θέμα γαργάρα τα ΜΜΕ και οι υπόλοιποι φορείς.
Πιστεύω, ότι και πολλοί συνάδελφοι δεν το ξέρουν ακόμα.

Να σας θυμίσω, ότι ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος, Παπανδρέου, Σαμαράς και ο Βενιζέλος, διαβεβαίωναν τον κόσμο από πριν, ότι τα αποθεματικά των Ταμείων και τα ομόλογα του κόσμου δεν θα θιγούν-πειραχτούν.

Φαντάζομαι κάτι ανάλογο έγινε και με τα άλλα ταμεία.

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά πριν παραιτηθεί ο κ. Βενιζέλος, ψήφισε νόμο, για την αποποινικοποίηση των Διοικητών-Προέδρων των ταμείων και του Προέδρου της Τράπεζας της Ελλάδος, ίδιον με αυτό των πολιτικών (ο θεός να τους κάνει), για να μην έχουν μετά, καμία τιμωρία για τα πεπραγμένα τους, καθ’ οδήγηση του κράτους.

Μετά βέβαια ο κ. Βενιζέλος, είπε ότι αλλάζουνε αλλά την καταστροφή την έκαναν και ίσος σε συνεννόηση με την Τρόικα για το φάγωμα των αποθεματικών των Ταμείων.
Τώρα ως αναφορά για την συγγνώμη του, ή από όπου και αν προέρχεται, (γιατί την τσίχλα αυτή, την μασάνε πολλοί τον τελευταίο καιρό και επειδή από τότε που χάθηκε το φιλότιμο βγήκε η συγνώμη), τους απαντώ ότι όποιος έχει κάνει λάθος, πληρώνει και τα καμένα, ή χαμένα, ή κλεμμένα.

Ότι δε απέμεινε από αυτά, ο άλλος σοβαρός Υπ. Υγείας κ. Λοβέρδος, τα χρησιμοποίησε για να χρηματοδοτήσει, αυτό τα γελοίο ταμείο ΕΟΠΠΥ, στο οποίο και ενέταξε και το Ταμείο Υγείας του ΤΣΜΕΔΕ, (που εμείς είμαστε αυτό-ασφαλιζόμενοι και δεν έχουμε καμία σχέση με το ΙΚΑ, ή όποιο άλλο) όχι για κανένα λόγο, παρά να βολέψει τους δικούς του, σε ένα ταμείο προβληματικό, ελλιπές οικονομικά από την μάνα του και άχρηστο.

Αυτά για να ξέρετε ποιους να ψηφίσετε.

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...