Saturday, April 6, 2013

ΕΛΛΑΔΑ:«Αγριεύει» ο καιρός την Κυριακή 7/4/2013


Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, χαλάει ο καιρός από τα δυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά της πρόσκαιρης επιδείνωσης του καιρού είναι οι θυελλώδεις άνεμοι (8-9 μποφόρ).
Με ισχυρές βροχές και καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη, χαλάει ο καιρός από τα δυτικά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ. Κύρια χαρακτηριστικά της πρόσκαιρης επιδείνωσης του καιρού είναι οι θυελλώδεις άνεμοι (8-9 μποφόρ), οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες και η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Θυελλώδεις άνεμοι 8 τοπικά 9 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή αρχικά στο Αιγαίο (από νότιες διευθύνσεις) και από το απόγευμα στα δυτικά και νότια (από δυτικές διευθύνσεις). 

Τη Δευτέρα ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι ( 6-8 μποφόρ) θα επικρατήσουν σταδιακά στη χώρα και μόνο στα νότια θα διατηρηθούν δυτικοί άνεμοι 8 με 9 μποφόρ. 

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας προβλέπονται για την Κυριακή κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια. τη δευτέρα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, αλλά τις πρωινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική νησιωτική χώρα. 

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από την Κυριακή και από τα βόρεια (5 με 7 βαθμούς Κελσίου), η όποια θα γίνει αισθητή κυρίως τη Δευτέρα.
ANT1

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...