Monday, April 15, 2013

Του έκλεισαν το μαγαζί και αυτοπυρπολήθηκε


Απόγνωση, απελπισία, θάνατος
Η οικονομική καταστροφή που επιβλήθηκε στην χώρα από το 2009 ήταν η αιτία που ο 50χρονος άνδρας αυτοπυρπολήθηκε πριν λίγες ώρες στα Βριλήσσια, στη συμβολή
των οδών Αναπαύσεως και Πεντέλης.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, ο άνδρας παλαιότερα είχε βιοτεχνία, η οποία έκλεισε λόγω της κρίσης. αναζήτησε εργασία, αλλά όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν τα Μνημόνια, τόσο αυξάνονταν και οι άνεργοι τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα και λόγω ηλικίας να μην μπορεί να βρει δουλειά.

Ως αποτέλεσμα της ανεργίας ήρθε η κατάθλιψη και η παραίτηση από την διάθεση να ζήσει. Του είχαν τσαλακώσει την αξιοπρέπεια του είχαν τσακίσει όλα τα όνειρα.

Ο άνδρας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα.

Την ίδια στιγμή σε συμφωνία-πλαίσιο για τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί, κατά τη συνάντησή τους το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου 3,5 ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία προβλέπει την απομάκρυνση 4.000 δημοσίων υπαλλήλων εντός του 2013 και άλλες 11.000 αποχωρήσεις εντός του 2014.

Συνολικά, 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα απομακρυνθούν τη διετία 2013-2014, ενώ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, οι αποχωρήσεις μέχρι το τέλος του 2015 θα υπερβούν τις 180.000.

Νέοι υποψήφιοι για αυτοπυρπόληση...

ΠΗΓΗ: defencenet.gr

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...