Tuesday, February 21, 2012

To γερμανικό περιοδικό Spiegel λέει ότι ο Τσίπρας είναι ένας άξεστος, εκβιαστής

Το γερμανικό Spiegel λέει ότι ο Τσίπρας είναι ένας άξεστος, εκβιαστής

Μετά τις επιθέσεις που δέχθηκε εχθές ο Αλέξης Τσίπρας από τον Μανώλη Καψή στο twitter και την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Το ΒΗΜΑ (διαβάστε εδώ), που τον παρομοίασαν με «φασίστα» και «χρυσαυγίτη», σήμερα τη σκυτάλη πήρε το γνωστό γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο στην ηλεκτρονική του έκδοση αποκαλεί τον Πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «άξεστο» και «εκβιαστή».
Στο ίδιο άρθρο ο Φώτης Κουβέλης, της Δημοκρατικής Αριστεράς, περιγράφεται από τον συντάκτη του γερμανικού Μέσου ως μία σχεδόν… ειδυλλιακή φιγούρα! Είναι προφανές ότι υπάρχει απόλυτη διασύνδεση μεταξύ ξένων και ντόπιων συμφερόντων για να επιβάλλουν τους εκλεκτούς τους και να εξοντώσουν τους ενοχλητικούς!
Η ιστοσελίδα του γερμανικού Spiegel δημοσίευσε σήμερα ένα άρθρο που αναλύει την άνοδο τη αριστεράς στην Ελλάδα λόγω της κρίσης και συγκρίνει το πολιτικό κλίμα στην χώρα με αυτό που επικρατούσε το 1974 την εποχή της δικτατορίας, ενώ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Κάτω από τον τίτλο «Η Ελλάδα παραπαίει στην Αριστερά λόγω της αυστηρής λιτότητας» το άρθρο κάνει μια ανάλυση της πολιτικής κατάστασης στην χώρα τονίζοντας την άνοδο της Αριστεράς και συγκρίνει την παρούσα πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα με το πολιτικό κλίμα που επικρατούσε στη χώρα το 1974 την εποχή της πτώσης της Χούντας.
Ακολουθεί μια εκτενή αναφορά στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν πτώση των δύο μεγάλων κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) και άνοδο των κομμάτων της διασπασμένης, όπως αναφέρει Αριστεράς, τονίζοντας ωστόσο ότι το πολιτικό κλίμα παραμένει ρευστό και μάλιστα εξηγεί πως μόνο η αρχαία φράση «Τα πάντα ρει» περιγράφει ακριβώς την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα.
Περιγράφοντας τα αριστερά πολιτικά κόμματα, το άρθρο κάνει σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο αναφέρει πως δεν έχει ουσιαστική πρόταση για έξοδο από την κρίση και πως «σκέφτεται σαν ένας άξεστος, εκβιαστής», ενώ σε άλλο σημείο τον χαρακτηρίζει «πεισματάρη» και «δίχως ίχνος αυτοκριτικής».
Εμείς θα σχολιάσουμε το εξής ένα: συνεχίστε να βαράτε τον Τσίπρα, γερμανικές και ντόπιες «πένες» και θα τον κάνετε τον Τσάβες της Ελλάδας! Να είστε σίγουροι για αυτό!

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...