Tuesday, February 21, 2012

Από της 6ης πρωινής, η πατρίδα βρίσκεται υπό κατοχή!

 
 
 
 
 
 
i
 
Rate This
Quantcast


Του Γιάννη Βασιλακόπουλου 
Επισήμως υπό κατοχή βρίσκεται από τα ξημερώματα η χώρα μας, αφού ο Λουκάς Παπαδήμος, ως διεκπεραιωτής της προδοσίας και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως «κάλφας» του γερμανοτσολιά,  παρέδωσαν την πατρίδα στους κατακτητές τους υφαντές ενός ψεύτικου χρέους, αλλά μιας πέρα για πέρα αληθινής κατοχής, την οποία οφείλουμε να ανατρέψουμε… Προσέξτε, τι ακριβώς εννοούμε καθώς μιλάμε για…κατοχή. Οι Γερμανοί επέβαλαν στον Παπαδήμο… δικό τους σύνταγμα, για την Πατρίδα μας.
«Οπως ανακοινώθηκε, η Ελλάδα θα κατοχυρώσει εντός διμήνου στην έννομη τάξη της την απόλυτη προτεραιότητα αποπληρωμής του χρέους της. Για να διασφαλιστεί ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, θα καταβάλει απευθείας σε ειδικό, κλειστό λογαριασμό, ποσό που θα αντιστοιχεί στην εξυπηρέτηση του χρέους της για κάθε τρίμηνο του έτους.»
Επιπροσθέτως, οι κατακτητές θα εγκαταστήσουν εδώ, μια νέας κοπής Κομαντατούρ
«Θα ενισχυθεί παράλληλα τόσο η παρουσία της task force στην Αθήνα που θα υποστηρίζεται και από εμπειρογνώμονες, όσο και η παρουσία της τρόικας προκειμένου να μπορεί να παρακολουθείται από κοντά η εφαρμογή του προγράμματος από την ελληνική κυβέρνηση».
Όσο για τις εκλογές αυτές θα γίνουν μεν αλλά οι κατακτητές θα «προωθήσουν» μόνον όσους πολιτικούς θα έχουν δέσει… Χειροπόδαρα …
Ο δοτός πρωθυπουργός των τοκογλύφων είπε χαρακτηριστικά :
 «Σχετικά με το χρόνο των εκλογών, η απόφαση για την προκήρυξη των εκλογών θα ληφθεί μετά την επικύρωση της δανειακής σύμβασης από τη Βουλή».
Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Ολι Ρεν, και η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ.
Θα τους αφήσουμε να τα πραγματοποιήσουν ;

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...