Thursday, December 22, 2011

Μωρό με δυο κεφάλια γεννήθηκε στη Βραζιλία

tsantiri
    Σοκ προκαλεί το μωρό που γεννήθηκε σήμερα στη Βραζιλία και έχει δύο κεφάλια. Το αγόρι ζυγίζει 9,9 λίμπρες και γεννήθηκε στην πόλη Anajas στη Βραζιλία.
    Μετά από ελέγχους διαφάνηκε ότι το μωρό έχει δύο τέλεια διαμορφωμένα κεφάλια, μια καρδιά και όλα τα ζωτικά όργανα τα οποία δεν παρουσιάζουν καμία απολύτως ανωμαλία.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του, έμαθε για τα δύο κεφάλια λίγα λεπτά μετά τη γέννηση του μωρού.
    Σύμφωνα με τους γιατρούς το νεογέννητο χαίρει άκρας υγείας και τα δύο κεφάλια λειτουργούν κανονικά. Η 25χρονη μητέρα, η οποία ζει σε μια απομακρυσμένη περιοχή στη χώρα, δεν έκανε υπερηχογράφημα κατά τη διάρκεια του τοκετού.
    Όταν οι γιατροί εξέτασαν την έγκυο γυναίκα, είδαν τα δύο κεφάλια και έτσι αποφασίστηκε όπως το μωρό γεννηθεί με χειρουργική επέμβαση.
    Παρόλες τις δυσκολίες καταφέραμε να σώσουμε και το μωρό και την μητέρα δήλωσε η γιατρός που διενήργησε την εγχείρηση.

    «Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν διαπιστώσαμε ότι το νεογέννητο έχαιρε άκρας υγείας.»
    Η μητέρα ταΐζει και τις δύο κεφαλές του μωρού.
    Τέλος αναφέρουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που συμβαίνει στη Βραζιλία. Το πρώτο μωρό με δύο κεφάλια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και τελικά έχασε τη μάχη.

    Αφού συνέβη και αυτό τι να πεί κανείς γιατην απερχόμενη χρονιά; Ποια ανθρώπινα, ποια ηθικά διλήμματα, τι πρέπει να κανει ο άνθρωπος σε μια τέτοια περιπτωση;
    Η είδηση απο το tsantiri.gr

    0 σχόλια:

     
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...