Sunday, August 3, 2014

ΕΝΦΙΑ ! Κι άλλο τέρας απο την Κολαση!




Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης

Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας

SYDNEY AUSTRALIA

athanasiadis.g@hotmail.com

ΕΝΦΙΑ ! Κι άλλο τέρας απο την Κολαση!


Σύμφωνα με την χριστιανική θρησκεία, μετά τον θάνατο και την ανάσταση του Ιησού Χριστού, το πνεύμα του καθοδηγούσε για πολλά χρόνια τους αποστόλους συνεχιστές και κήρυκες της νέας θρησκείας στα πέρατα της τότε γνωστής οικουμένης. Πατέρες της εκκλησίας, αλλά και άγιοι μεταγενέστερα, προέβλεψαν γεγονότα και οραματίστηκαν διάφορα πράματα, που αφορούσαν το όχι και τόσο ευοίωνο μέλλον της ανθρωπότητας. Θές οι προφητείες, θές κάποια νομοτέλεια την οποία εμείς οι απλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουμε, πολλά πράματα φαίνεται να έχουν απαληθευτεί ή απλά το λογικότερο, "η ιστορία επαναλαμβάνει τον εαυτό της" 

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Ιωάννης, που απο το σπήλαιο της Πάτμου, οραματίσθηκε σημεία και τέρατα και την έλευση του διαβόλου, του θηρίου, μέσα απο τα έγκατα του σκοτεινού βασίλειου του Αδη. Και επειδη διάφορα θηρία και τέρατα φαίνεται κατά περιόδους να εξέρχονται του αποτρόπαιου αυτού μέρους, και κυρίως στην Ελλάδα, τώρα ένα νέο εμφανίστηκε και βαραίνει τις ζωές μας. Το όνομα δε αυτού ΕΝ.Φ.Ι.Α. (ενιαίος φόρος ιδιοκτησίας ακινήτων).

Με απλά λόγια, έχεις ένα σπιτάκι, έχεις την ατυχία να έχεις ένα σπιτάκι, πλήρωνε το μ ένα σκασμό συγχωνευθέντες κατ΄ έτος φόρους, σε έναν. Ετσι, που θα πάει θα βρεθείς σε αδυναμία, δεν θα μπορείς να το πληρώσεις, αφού η εγκάθετη κυβέρνηση της Ελλάδας σου αφήρεσε το δικαίωμα στην εργασία. Και αναρωτιέται κανείς τότε τι θα γίνει; Πολύ απλά θα σου το κατασχέσουν το σπιτάκι σου, εσύ και η οικογένεια σου στο δρόμο και θα το πάρει το κράτος και εν συνεχεία με απευθείας ταχείς διαδικασίες θα πάει στις τράπεζες, στους ξένους τοκογλύφους, θα γίνει ιδιοκτησία μεγάλων μεσιτικών γραφείων του εξωτερικού και θα πωληθεί σε ξένους (επενδυτές και μή). Ετσι στη γειτονιά που έμενες εσύ, θα εγκατασταθούν Βαυαροί και άλλοι ποικιλόχρωμοι απο διάφορα μέρη της γής.

Εσύ πένης και ρακένδυτος θα περιμένεις να έρθει ο βιολογικός σου θάνατος, Ελληνας απόγονος ηρώων, τώρα ένας κακομοίρης ραγιάς, υποταγμένος στη μοίρα σου. Απλό το όλο σκηνικό, ζοφερό και σκοτεινό, αληθές όμως , όπως ακριβώς το θέλει η κυβέρνηση που εμείς ψηφίσαμε και διαλέξαμε να έχουμε.

Ο ΕΝΦΙΑ θα βαρύνει τις ζωές μας κάθε χρόνο, είτε μένουμε στην Ελλάδα, είτε εκτός Ελλάδας και θα πρέπει να πληρώνεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ . 

Γι αυτό το λόγο ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ και οι Ελληνες ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, να φροντίσουν άμεσα να τακτοποιήσουν το θέμα αυτού του φόρου, καθόσον δεν θα υπάρχει αυτός μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ όπως τα προηγούμενα χαράτσια αλλά ανεξάρτητα μέσω της Εφορίας.

Βγήκε λοιπόν και το νέο τέρας απο τα έγκατα του σκότους, εφεύρημα των Σαμαροβενιζέλων, Στουρνάρα και τώρα του νέου εκφραστή του νέου αυτού καννιβαλισμού Γκίκα Χαρδούβελλη.

Οι Ελληνες όμως απτόητοι, τώρα που έιναι μήνας Αυγουστος, απολαμβάνουν παραλίες και πίνουν φραπεδιές!

Κρίμα ορέ Κολοκοτρώνη και το αίμα που έχυσες για την ελευθερία της Ελλάδας

Κρίμα πατέρα μου, που πολέμησες στην Αλβανία και στην Αιγυπτο να διώξεις τους Γερμανούς.. εμείς τα παιδιά σου, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΑΜΑΧΗΤΙ τη χώρα μας στη Μέρκελ και μέσω ΕΝΦΙΑ!

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...