Saturday, December 19, 2015

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 από τον Κυριάκο Κοκτζίδη


Αναδημοσίευση από το μπλόκ Αστρολογικές Αλχημείες 





Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης 

Αστρολόγος - Οικονομολόγος 
Θεσσαλονίκη 
Επικοινωνία: 
e-mail: kyrkok@gmail.com. 




Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2016 από τον Κυριάκο Κοκτζίδη


Κριός & 2016: 




+Το 2016 σε πρώτο πλάνο μέχρι τις 9/9 ενισχύει τον εργασιακό σου τομέα, φέρει εργασιακή πρόοδο και καλύτερες συνθήκες στον χώρο της δουλειάς σας, με συναδέλφους και συνεργάτες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε να αναμένετε αύξηση του πελατολογίου σας ενώ οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε με τρόπο ενεργό εργασία. Πιθανή, μία προαγωγή ή μία αναβάθμιση. Δεν είναι διόλου απίθανο να ανακαινίσετε τον χώρο που στεγάζεστε.

+Η υγεία σας. Φροντίστε το σώμα σας, τον εαυτό σας και μεριμνήστε για τυχόν προβλήματα υγείας. Υιοθετήστε νέες διατροφικές συνήθειες.


+Από τις 10/9 βελτιώνεται ο τομέας σχέσεις, συνεργασίες, γάμος. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου, δικτυώνεσαι, κοινωνικοποιείσαι και επεκτείνεσαι. Οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευλογίες για μία νέα αισθηματική γνωριμία ενώ οι δεσμευμένοι θα προάγετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.


+Οι γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε την αισθηματική σας ζωή να σταθεροποιείται, ωστόσο για εσάς του δευτέρου δεκαημέρου τα πράγματα είναι κάπως πιο σύνθετα καθώς ο Ουρανός από το ζώδια σας φέρνει μοιραίες, αιφνίδιες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικούς χωρισμούς έτσι ο αισθηματικός τομέας μπορεί κάλλιστα να ανατραπεί.


+Σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών ζητημάτων. Πνευματικότητα, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, νέοι στόχοι και πρόοδος.


-Οι του δευτέρου δεκαημέρου έχετε να αντιμετωπίσετε επαγγελματικές προκλήσεις ενώ παράλληλα θα κληθείτε να αλλάξετε στάση ζωής και τρόπο αντιμετώπισης απέναντι σε ζητήματα καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης.


-Προσοχή στα τέλη Μαρτίου (23/3) όπου η έκλειψη σελήνης στον άξονα σας τρίζει τα θεμέλια σε μία σχέση, συνεργασία κομβική. Ένας κύκλος κλείνει για να ανοίξει ένας καινούριος.


Μην αφήσετε τους μήνες Μάη, Ιούνιο, Ιούλιο για οικονομικές διευθετήσεις, αποφύγετε να δανείσετε και διεκδικήστε οφειλόμενα


Λέων & 2016: 

+Οικονομική συσπείρωση, ανασύνταξη δυνάμεων και ανασυγκρότηση προσφέρει το 2016 όσον αφορά τον τομέα των χρημάτων. Μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημα σας, να αναζητήσετε εναλλακτικές ή επιπρόσθετες εισοδηματικές πηγές ώστε να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών. 


+Βελτιώνεται η σχέση σας με τον εργοδότη σας ενώ εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε να εισρέουν χρήματα μέσω επέκτασης του πελατολογίου σας. Σταθερότητα, συναισθηματική ασφάλεια, παγίωση κάποιων κεκτημένων στην ζωή σας. 


+Η αισθηματική σας ζωή ωριμάζει, περνάει μέσα από ένα στάδιο σοβαρότητας και εσείς αναζητάτε την δέσμευση ή την συναισθηματική σταθερότητα. Μπορεί να υπάρχουν πρακτικά προβλήματα στο αισθηματικό κομμάτι, όχι κάτι ιδιαίτερα άσχημο, απλά κάτι θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα που θα προκαλεί ανασφάλεια και θα εγείρει ένα αίσθημα ανικανοποίητου. 


+Ο δε Ουρανός προσφέρει ανανέωση, επέκταση, αισιοδοξία, ελπίδα, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Τύχη σε σπουδές, ενίσχυση του βιογραφικού σας, δυναμική αναζήτηση εργασίας. Πολλές φορές οι ευκαιρίες είναι αιφνίδιες, ξαφνικές και μπορεί να φέρουν την σφραγίδα του εξωτερικού. 


-Ο μήνας Αύγουστος είναι καθοριστικός για τις σχέσεις σας και αποτελεί ένα προμήνυμα αλλαγών, εξελίξεων και ανακατατάξεων στην αισθηματική σας ζωή και δη για εσάς του τρίτου δεκαημέρου. εάν διατηρείτε έναν δεσμό λόγω συμβατικότητας δεν αποκλείεται να χωρίσετε. Σε κάθε περίπτωση γίνεται ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. 


-Τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο προσέχετε σχέσεις με συγγενείς, με την οικογένεια σας αλλά και για ζητήματα που άπτονται του τομέα αγορών-πωλήσεων ακινήτων. 


Την άνοιξη δοκιμάζεται η αισθηματική σας ζωή αλλά και ο τομέας των οικονομικών χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. 







Τοξότης & 2016: 



+Επαγγελματικά, καριέρα, κοινωνική προβολή, καταξίωση. Το νέο έτος προσφέρεται για να χτίσετε σε επίπεδο επαγγελματικό και δη μέχρι τις 9/9. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, νέες συμμαχίες μπορούν να σας αναδείξουν. Οι εκτός εργατικού δυναμικού αναζητήστε ενεργά εργασία ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε το πελατολόγιο σας να ανοίγει σημαντικά έτσι θα αυξηθούν και οι αποδοχές σας. 


+Ο Ιούνιος μπορεί να απογειώσει τα επαγγελματικά σας ενώ εκτοξεύει την ζήτηση σας στα ύψη. 


+Εύνοια οικονομική τον μήνα Ιούνιο. 


+- Ο Κρόνος από το ζώδιο σας μιλάει για την ενηλικίωση σας. Υποχρεώσεις, ευθύνες, οργάνωση, σύνεση μπορούν να σας αναδείξουν. Δεν επιτρέπονται οι επιπολαιότητες, χρειάζεται σοφία και σωστή διαχείριση χρόνου. Τα αγαθά κόποις κτώνται και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου χτίζονται. 


+Από 10/9 και έπειτα βελτιώνονται ιδιαίτερα η κοινωνική σας ζωή, ο τομέας φίλοι αλλά και οι επαφές σας με ομοϊδεάτες και συναδέλφους. Δικτύωση, κοινωνική ζωή, φλερτ και διασκεδάσεις. 


+Ο Ουρανός από τον Κριό υπόσχεται ανανέωση, αιφνίδιες ευκαιρίες, πρόοδο, καινοτομία, επανάσταση (οργανωμένη και επιτυχή) για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Κεραυνοβόλοι έρωτες, δυνατές συναισθηματικές πυρκαγιές, ενθουσιασμοί, πάθη, έρωτες ξεσηκώνουν τις διαθέσεις σας και το ταμπεραμέντο σας. 


+Επιτυχία και εύνοια σε σπουδές αλλά και σε επαφές με το εξωτερικό. 


-Την άνοιξη αλλά και τον μήνα Ιούνιο προσέχετε την υγεία σας, φροντίστε τον οργανισμό σας, το σώμα σας. 


-Προσοχή σε ζητήματα οικογένειας, αγορών, πωλήσεων αλλά και ακίνητης περιουσίας. 


Σημαντικές αλλαγές στον τομέα σπίτι, οικογένεια, καριέρα, κοινωνική προβολή. Θα χρειαστεί να τρέξετε ιδιαίτερα την άνοιξη και τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο. 


Οι μήνες Οκτώβριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι πολλά υποσχόμενοι σε πολλούς τομείς. 



Καρκίνος & 2016: 




+Ο Δίας από την Παρθένο έως τις 9/9 στηρίζει την επικοινωνία και σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς. Μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας ενώ παράλληλα έχετε να αδράξετε ευκαιρίες και να κερδίσετε πολλά μέσω της επικοινωνίας, του διαλόγου, των επαφών και των συζητήσεων. Ευνοείται το επικοινωνιακό κομμάτι και καλό είναι να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας ή τις ιδέες σας ώστε να βρουν υποστηρικτές.


+Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, την διαφήμιση, την νομική, την εκπαίδευση, την συγγραφή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος, στην διάρκεια της οποίας θα ευνοηθείτε σημαντικά. Βελτιώνονται σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια ενώ εύνοια δέχεστε μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις.


+Από τις 10/9 και έπειτα ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί την οικογενειακή σας ζωή και εξομαλύνει τυχόν αντιθέσεις με άτομα της οικογένειας σας. Μπορείτε να προβείτε σε μία μετακόμιση ή ανακαίνιση ενώ θα θελήσετε να αναδιακοσμήσετε τον προσωπικό σας χώρο. Οι κυρίες του ζωδίου δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε.


+Εύνοια και θετικές εξελίξεις έχετε να αναμένετε και στον τομέα καριέρας-επαγγελματικών.


-Προσέχετε τον μήνα Μάρτη και δη στις 23/3 στον εν λόγω τομέα καθώς η έκλειψη σελήνης θα φέρει εντάσεις, αναταράξεις, κόντρες και δυσκολίες, στις οποίες θα πρέπει να ανταπεξέλθετε. Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειας σας.


-Ο Κρόνος από τον Τοξότη φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση στην καθημερινή σας ζωή, η οποία έχει αρκετές δραστηριότητες. Ο ελεύθερος σας χρόνος περιορισμένος, έτσι καλό είναι να αναδείξετε ένα υπεύθυνο προφίλ, συνετό ώστε να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Η έγκαιρη διευθέτηση των υποχρεώσεων της καθημερινότητας μπορεί να φανεί σωτήρια.


+-Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε να αναμένετε αλλαγές, ανατροπές και αιφνίδιες ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Χρειάζεται να δείξετε ευελιξία, προσαρμοστικότητα ενώ παράλληλα πρέπει να υιοθετήσετε εκσυγχρονισμένες μεθόδους και να εκμοντερνιστείτε ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να διευρύνετε το πελατολόγιο σας.


+-Ο Πλούτωνας απέναντι σας, επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και φέρνει σαρωτικές αλλαγές, ριζικές-κυτταρικές αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες, στον γάμο αλλά και στην συντροφική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα επισυνάψετε μία ιδιαίτερα παθιασμένη σχέση και θα αλλάξετε άρδην. Από την άλλη πλευρά άλλοι μπορεί να ζήσετε ένα θυελλώδες πάθος, το οποίο θα σας στιγματίσει για μία ζωή. Προσέχετε τις εμμονές γύρω από σχέσεις, συνεργασίες ή από τον/την σύντροφο σας.


-Φροντίζετε για την υγεία σας, μεριμνήστε για τον οργανισμό σας την άνοιξη και τον Ιούνιο. Κάντε συχνά τσεκ απ και μην αμελείτε τα της υγείας σας. Ιδιαίτερη προσοχή δείξτε την άνοιξη αλλά και το δίμηνο Αυγούστους-Σεπτεμβρίου.


+Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς σε συνδυασμό με τις επιρροές της άνοιξης και του καλοκαιριού δείχνουν πως εσείς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου δεν αποκλείεται να κάνετε ένα όνειρο ζωής αληθινό.




Σκορπιός & 2016: 



+Ο Δίας είναι άκρως υποστηρικτικός έως τις 9/9 για το δικό σας ζώδιο καθώς χαρίζει έντονη κοινωνική ζωή, δημοτικότητα, φήμη και σας φέρνει σε επαφή με φίλους, συλλογικούς χώρους, ομοϊδεάτες. Ο κόσμος και το κοινωνικό σύνολο είναι η δύναμη σας. Μάθετε να εργάζεστε ομαδικά, συλλογικά και σίγουρα θα δείτε πως θα έχετε πολλαπλάσια οφέλη. 


+Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, νέες προσδοκίες, νέες φιλοδοξίες σας γεμίζουν ζωντάνια. Παράλληλα, ο έρωτας και τα φλερτ καλά κρατούν. 


+Από τις 10/9 η εύνοια μετατοπίζετε στον εργασιακό τομέα και θέλετε λίγο την ησυχία σας. Καλό είναι να αποσυρθείτε ή τουλάχιστον επιθυμείτε να αποτραβηχτείτε λίγο από το φαίνεσθαι. Αναζητήστε εργασία οι εκτός εργατικού δυναμικού και μην αφήνετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Έχετε έναν φύλακα άγγελο στο πλευρό σας και προστατεύεστε από κακοτοπιές. 


-Πονοκέφαλο προκαλεί ο οικονομικός τομέας για το δικό σας ζώδιο. Ο Κρόνος από τον Τοξότη προκαλεί οικονομική στενότητα, λιτότητα και ανασφάλεια ενώ σας καλεί να είστε συνετοί, προσεκτικοί σε οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς. Πιθανώς να υπάρξουν περικοπές ή μειώσεις στο εισόδημα σας και εσείς θα χρειαστεί να κάνετε έναν ανασχεδιασμό ώστε να ανασυγκροτήσετε τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε την άνοιξη και τον Ιούνιο. 


+Ωστόσο, ο Άρης΄από το ζώδιο σας το πρώτο δίμηνο και τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο σας ωθεί σε δυναμικές αποφάσεις και δράση. Ταχύτητα, δυναμισμός, μαχητικότητα, αγωνιστικό πνεύμα σας ωθούν σε αποφάσεις που θα φέρουν πρόοδο και καλύτερες προοπτικές στο μέλλον τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο κυβερνήτης σας, σας γεμίζει με ενέργεια και ακόρεστο δυναμισμό. 


+Ιδιαίτερα τυχερή χρονιά για τα αισθηματικά σας και μάλιστα τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο που ο Άρης θα φλερτάρει με το ζώδιο σας η λίμπιντο σας εκτοξεύεται στα ύψη. Ερωτισμός, ακόρεστη σεξουαλικότητα, πάθος, θυελλώδη συναισθήματα αναστατώνουν την καρδιά σας. 


+Ο συνδυασμός Δία-Πλούτωνα στο πρώτο οχτάμηνο της χρονιάς χαρίζει πειθώ, δύναμη δια του λόγου, δια της σκέψης και σας κάνει πιο δημοφιλείς. Περάστε ιδέες σας, προωθήστε την δράση σας αλλά φροντίστε να αναβάλετε οριστικές αποφάσεις-δεσμεύσεις το καλοκαίρι. 

+Ο δε Ποσειδώνας από τους φιλικούς ιχθείς βοηθάει εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου να ζήσετε την απόλυτη σχέση, τον απόλυτο έρωτα, την απόλυτη θέωση στον έρωτα. 

-Προσέχετε τον Αύγουστο σε σχέσεις οικογενειακές-επαγγελματικές καθώς μπορεί να προκληθούν εντάσεις και ρήγματα. 


+Τέλος, με την βοήθεια του Ουρανού από τον Κριό κάποιοι Σκορπιοί και δη οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε, να γίνετε πιο καινοτόμοι, προοδευτικοί και επινοητικοί. Η αλλαγή και η καινοτομία σας αβαντάρουν. 


Ιχθείς & 2016: 


+Το νέο έτος είναι μία χρονιά σταθμός για το δικό σου ζώδιο. Ο Δίας απέναντι σου, από την Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις, συνεργασίες, τον γάμο και την συντροφική σου ζωή. Δέχεσαι σημαντική εύνοια, βοήθεια και έχεις την διευκόλυνση και την στήριξη μέσα από τρίτους. Τώρα, θα βρεις το κατάλληλο έδαφος για να οικοδομήσεις δυνατές συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς ένα βήμα παραπέρα στην επαγγελματική σου ζωή. 


+Εάν είσαι δεσμευμένος/η τότε δεν αποκλείεται να κάνεις μία πρόταση γάμου ή να δεχτείς αντίστοιχα μία πρόβλεψη. Το κεφάλαιο Δίας τονώνει την συντροφική σου ζωή και φέρνει ευτυχία. Οι δε αδέσμευτοι μπορείτε να επισυνάψετε μία ιδιαίτερα τυχερή, φωτεινή και αισιόδοξη σχέση που θα αλλάξει τον ψυχισμό σας και την ψυχοσύνθεση σας. Έρωτας, φλερτ, διασκέδαση στα καλύτερα τους. 


+Από τις 10/9 το πέρασμα του Διός στον Ζυγό ενισχύει τον τομέα των οικονομικών σου, ο οποίος θα δεχτεί τονωτικές ενέσεις και θα ανακάμψει σημαντικά. Θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, εφορίες, δάνεια, διατροφές και οικονομικούς διακανονισμούς μπαίνουν σε μία καλύτερη μοίρα. Δεν αποκλείεται να δεχτείς χορηγίες από τρίτους ή να βελτιωθεί το εισόδημα του/της συντρόφου σου. 


+Τα αισθηματικά, ο έρωτας, το πάθος χτυπάνε κόκκινο από 10/9 και έπειτα ενώ παράλληλα εσύ αναζητάς μια σχέση πιο ουσιαστική. αυτό θα σε κάνει πιο απαιτητικό/ή αλλά θα έχει και σαν συνέπεια την αναβάθμιση της σχέσης σου. 


-Ο δε Κρόνος από τον Τοξότη και το υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση αλλά σε ωθεί και σε δυναμικές αλλαγές. Ίσως δεν αρκείσαι από την επαγγελματική σου πορεία και θα θελήσεις να πας ένα βήμα παραπέρα. δεν αποκλείεται να αλλάξεις επάγγελμα, αναζητώντας κάτι πιο αξιόλογο που θα αναδείξει τις ικανότητες σου και τα προσόντα σου. Είσαι έτοιμος/η να αναρριχηθείς και να ανέλθεις κοινωνικά. πρόσεχε ωστόσο τις συγκρούσεις με ανωτέρους και προισταμένους. Ο ελεύθερος σου χρόνος σίγουρα περιορίζεται αλλά να θυμάσαι πως τα αγαθά κόποις κτώνται. 


+-Στα οικονομικά σου δεν θα λείψουν κάποια απρόοπτα, δεν αποκλείονται έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις αλλά εσύ καλό είναι να αναζητήσεις εναλλακτικές πηγές εισοδήματος που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά για το εισόδημα σου. Γίνε πιο επινοητικός, περισσότερο εφευρετικός και αναζήτησε το κέρδος βάση των δεξιοτήτων σου, εκμεταλλεύσου τα ταλέντα σου. 


+Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σου δίνει δύναμη, προσδίδει πειθώ και σε βοηθάει να δικτυωθείς και να κοινωνικοποιηθείς. Δεν είσαι πια εκείνο το ευαίσθητο παιδί καθώς εάν ακολουθείς την τακτική "της κοινωνικότητας" χτίζεις συμμαχίες μέσω νέων φίλων και νέων συμμαχιών. Ιδανική χρονιά για να θέσεις νέους στόχους και να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. 


+-Ο δε Ποσειδώνας από το ζώδιο σου μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους. Δεν αποκλείεται να υλοποιήσεις ένα όνειρο ζωής ή να απογοητευτείς και να παραπλανηθείς. Μία ιδανική σχέση μπορεί να είναι όντως ένα όνειρο. Κάποιοι θα βιώσετε ότι αυτό το όνειρο είναι όντως αληθινό ενώ άλλοι πιθανώς να απογοητευτείτε. 


-+Το φαινόμενο των εκλείψεων στον άξονα σας φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις στον τομέα σχέσεις, συνεργασίες, γάμος. Το μόνο σίγουρο είναι πως άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν και ο κοινωνικός σας ιστός-κύκλος αλλάζει άρδην. 


-Ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας, στην άμυνα του ανοσοποιητικού σας, στα επαγγελματικά αλλά και στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες-γάμος την άνοιξη του 2016 αλλά και τους μήνες Αύγουστο-Σεπτέμβριο. Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς βελτιώνει τους εν λόγω τομείς. 


Χρονιά σημαντικών αλλαγών, εξελίξεων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τίποτα δεν θα είναι όπως παλιά. Οι αλλαγές, οι ανακατατάξεις σαφώς δεν είναι απαραίτητα αρνητικές, σίγουρα είναι σημαντικές και καθοριστικές. Αποφάσεις ζωής! Ριζικές, κυτταρικές, αλλαγές στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στον γάμο, στο σπίτι αλλά και στα επαγγελματικά. 


Δίδυμοι & 2016: 


+Ο Δίας από την Παρθένο μέχρι τις 9/9 τονίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας έτσι θα βιώσετε θετικές εξελίξεις, γεγονότα και περιστάσεις σε ζητήματα που άπτονται των οικείων σας, των πολύ δικών σας ανθρώπων. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε την επισημοποίηση μιας σχέσης και να συμβιώσετε. Συν τοις άλλοις έχετε να αναμένετε ευχάριστα νέα από τα μέλη της οικογένειας σας. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε μία μετακόμιση ή ανακαίνιση του ιδιωτικού σας χώρου. Οι ενδιαφερόμενες μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο.


+Θετικές εξελίξεις σε ζητήματα αγοραπωλησιών, ακίνητης περιουσίας και διαπραγματεύσεων επί των ενοικίων.


+Από τις 10/9 ο Δίας στον Ζυγό εκτοξεύει στα ύψη την αισθηματική σας ζωή. Έρωτες, διασκεδάσεις, ευχάριστη κοινωνική ζωή, εξωστρέφεια. Το παιδί ξυπνάει μέσα σας και νιώθετε πλήρως ανανεωμένοι. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να βρείτε το έτερον σας ήμισυ μέσα από ατελείωτο φλερτ ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναβιώσετε τον έρωτα σας. Σε κάθε περίπτωση, το τελευταίο τετράμηνο της χρονιάς είναι μοναδικό για τα αισθηματικά σας.

+Δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα, πρότζεκτ, πλάνα και επαγγελματικά ζητήματα στα καλύτερα τους.

-Το κεφάλαιο Κρόνος τεστάρει σχέσεις, συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας βάζοντας τα στο μικροσκόπιο. Οι έχοντες μία ήδη υπάρχουσα σχέση θα κληθείτε να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Μπορείτε να προχωρήσετε με το άτομο αυτό στην ζωή σας ή η σχέση έχει ήδη φθαρεί και καλείστε να δώσετε τίτλους τέλους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αποφασίσετε με σοφία, ωριμότητα και σύνεση. Σίγουρα οι σχέσεις σας, σχέσεις πάσης φύσεως περνάνε μέσα από κρας τεστ και θα αναδειχτούν εκείνες που χαρακτηρίζονται ως ποιοτικές και όχι οι ποσοτικές.


+Ο Ουρανός από τον Κριό τονώνει τις κοινωνικές σας επαφές, σας οδηγεί στην εξωστρέφεια, στην δικτύωση και έτσι έχετε να κερδίσετε πολλά μέσα από την επαφή σας με φίλους, συλλογικούς χώρους και ομοϊδεάτες. Νέοι στόχοι, διεύρυνση πνευματικών οριζόντων, διορατικότητα, προοδευτικό πνεύμα και επινοητικότητα προσφέρουν ενδυνάμωση και ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο.


-Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς καλεί εσάς του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα επαγγελματικά, σε επαφές με ανωτέρους και προισταμένους αλλά και στο δημόσιο προφίλ σας, στην δημόσια εικόνα σας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν σκανδαλολογίες και διάφορα ψευδή σχόλια που θα σας στιγματίσουν. Ιδιαίτερη προσοχή χρήζει η άνοιξη και ο Ιούνιος μιας και το ταυ-τετράγωνο στα μεταβλητά ζώδια λειτουργεί παραπλανητικά. Αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις επί προσωπικών, επαγγελματικών, οικογενειακών το εν λόγω τετράμηνο.


+-Οι εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σας βάζουν σε μία διαδικασία αλλαγών σε ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Πιθανόν να μετακομίσετε, να αλλάξετε χώρο κατοικίας ή να αναδιακοσμήσετε τον ιδιωτικό σας χώρο. Δεν αποκλείονται αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και ανάληψη καθηκόντων και ευθυνών. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, κοπιαστικά ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας.


+Στο πρώτο οχτάμηνο το τρίγωνο Διός-Πλούτωνα ενισχύει τα οικονομικά σας, βελτιώνει τα έσοδα ενώ παράλληλα βοηθάει και σε ζητήματα αγοραπωλησιών ακινήτων.

-Ο Νοέμβριος ενέχει έκτακτα έξοδα και υποχρεώσεις. Χρήζει ιδιαίτερης προσοχής το γεγονός πως στα φετινά σας γενέθλια ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, της λίμπιντο και των πρωτοβουλιών θα είναι ανάδρομος. Θεωρώ πως είστε πριν ένα 2017 γεμάτο αναθεωρήσεις στην δράση σας, στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.


-Προσοχή στην υγεία σας, στις άμυνες σας την άνοιξη, τον Ιούνιο αλλά και τον Σεπτέμβριο. Θωρακίστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα και μεριμνήστε για το σώμα σας.

Ζυγός & 2016: 


+Ο Δίας από την Παρθένο ως τις 9/9 λειτουργεί σαν φύλακας-άγγελος από δυσκολίες και κακοτοπιές. Δέχεστε μία αόρατη εύνοια σε ζητήματα εργασίας, καθημερινότητας. Τώρα, έχετε την εύνοια του σύμπαντος ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για ένα λαμπρό και ηχηρό μέλλον. Μπορείτε να επισυνάψετε μυστικές επαφές-συμφωνίες που λίγο αργότερα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα αναδείξουν την δυναμική σας. Ένα άλλο σενάριο αφορά το ενδεχόμενο να υπάρχουν ανώτεροι ή προϊστάμενοι που συζητάνε για την προαγωγή σας. 


+Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας, ασχοληθείτε με την διατροφή σας. Ιδανικό το πρώτο οχτάμηνο να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες, να ασχοληθείτε με την εναλλακτική θεραπεία, ή με την εναλλακτική άθληση. Μπορείτε να στραφείτε στην μεταφυσική, στον διαλογισμό και σε οτιδήποτε άπτεται της τέχνης. 


+Εν συνεχεία, από τις 10/9 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο σας φέρνοντας καταιγιστικές εξελίξεις, πρόοδο, ευκαιρίες τόσο σε επίπεδο προσωπικό όσο και σε επίπεδο επαγγελματικό. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες γεμάτες αισιοδοξία, ελπίδα, χιούμορ και θετικές προοπτικές. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή να πάτε ένα βήμα παραπέρα ανταλλάσοντας όρκους αγάπης. Οι δε αδέσμευτοι έχετε τις ευκαιρίες για φλερτ, γνωριμίες και δεν είναι διόλου απίθανο να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Το τελευταίο τετράμηνο του 2016 ανοίγουν νέοι δρόμοι. 


+Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα. Ο συνδυασμός Δία-Κρόνου σε θετικές γωνίες από τον Σεπτέμβριο και έπειτα υπόσχονται επαγγελματικές ευκαιρίες, πρόοδο, προαγωγή και αναδεικνύουν τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. Ο Κρόνος στέκεται δίπλα σας και σταθεροποιεί κάθε σας σχέδιο χαρίζοντας σοφία στον λόγο, πειθώ έτσι μπορεί να διαπρέψει το έργο σας λείαν ευκόλως. 

+Βελτιώνονται οι σχέσεις σας με αδέλφια, στενούς συγγενείς και έχετε εύνοια μέσα από επαφές, συζητήσεις και διαλόγους. Περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και αναζητήστε με τρόπο ενεργό εργασία. 

+Οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε την καταιγιστική επιρροή του Ουρανού, ο οποίος από τον Κριό φέρνει συνεχείς αλλαγές, ανακατατάξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Χρειάζεστε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία ώστε να νιώθετε πως αναπνέετε. Προσεγγίζετε ανθρώπους πιο αντισυμβατικούς ενώ παράλληλα και εσείς είστε πιο εκκεντρικοί στις επιλογές σας. Πιθανά σενάρια; Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή ένας χωρισμός εντελώς ξαφνικά. Οι δεσμευμένοι προσέχετε μην εμπλακείτε σε καταστάσεις περίεργες και βάλετε σε κίνδυνο την αισθηματική σας ζωή. 

-Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σηματοδοτεί μία περίοδο αλλαγών (ριζικών, κυτταρικών) σε θέματα που άπτονται του τομέα σπίτι, οικογένεια και πολύ προσωπικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σταθείτε κοντά σε άτομα της οικογένειας σας ή να τους συμπαρασταθείτε. Προσέχετε τις ίντριγκες, τις κόντρες και τις σφοδρές αντιπαραθέσεις για ζητήματα ακίνητης περιουσίας. 


-Την άνοιξη και τον Ιούνιο καλό είναι να μεριμνήσετε την υγεία σας καθώς θα υπάρχουν διαστήματα που θα νιώθετε άτονοι και αδύναμοι. Θωρακίστε τον οργανισμό σας. 


-Τον Νοέμβριο θα σας απασχολήσει έντονα ένα οικογενειακό θέμα και θα απορροφήσει μεγάλο κομμάτι της ενέργειας σας. Βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ οικογένειας και προσωπικής ζωής. 


-Τον Μάρτη και δη κοντά στην σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 καλό είναι να προσέχετε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τον γάμο σας. ένα κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του, ένας κύκλος κλείνει και εσείς πρέπει να πάρετε οριστικά κάποιες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον και την πορεία κάποιων σχέσεων. 



Υδροχόος & 2016: 



+Ο Δίας από την Παρθένο μέχρι τις 9/9 υπόσχεται οικονομική ανάκαμψη, πρόοδο σε ζητήματα που σχετίζονται με την εφορία, το δημόσια. Θέματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφών μπορούν να διευθετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αναζητήστε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος, ψάξτε για επιπρόσθετες εισοδηματικές πηγές και ενισχύστε τον εν λόγω τομέα. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε χορηγίες ή να βελτιωθούν τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. 

+Η αισθηματική - ερωτική σας ζωή γίνεται πιο ουσιαστική, πιο μεστή και αναζητάτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Πάθος, ερωτισμός, δυνατές επιθυμίες προσφέρουν τόνωση του αισθηματικού τομέα. 

+Από τις 10/9 ο Δίας στον Ζυγό συνεχίζει να ενισχύει τόσο την προσωπική σας όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Αισιοδοξία, πληθωρικότητα, αλλαγή τρόπου σκέψης και μία κεφάτη αντιμετώπιση απέναντι στην ζωή σας ενισχύουν σημαντικά. Θετικές αναμένονται οι εξελίξεις για τους σπουδαστές, για όσους ασχολούνται με το εμπόριο, τις διεθνείς αγορές, την εκπαίδευση και τον κλάδο της νομικής. 

+Οι αδέσμευτοι έχετε τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε να φλερτάρετε και να πραγματοποιήσετε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες σχέσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να βρείτε την χαμένη σας αθωότητα. 

+Ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Ουρανός από τον Κριό βοηθούν στην δικτύωση και την κοινωνικοποίηση σας. τώρα είστε πιο κοινωνικοί, ανακτάτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα ενώ μπορείτε να αδράξετε ευκαιρίες μέσα από επαφές, ταξίδια, συζητήσεις, μετακινήσεις και μεταφορές. Οι φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί και μπορούν να σας βοηθήσουν εν όψει ενός μεγάλου επιχειρηματικού - επαγγελματικού ανοίγματος. Ο λόγος σας γοητεύει, είναι ιδιαίτερα εφευρετικός και οξυμένος ενώ και οι ιδέες σας χαρακτηρίζονται από σοφία και ωριμότητα. 


-Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξετε τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο αλλά και τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, προκαλώντας εντάσεις, αψιμαχίες και διαφωνίες. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σας το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου καθώς θα υπάρξουν μεταβολές, αλλαγές και τροποποιήσεις. 

-Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα αλλά και σε ομάδες, συλλόγους και ομοϊδεάτες και δη την άνοιξη αλλά και τον Ιούνιο. Δεν αποκλείεται να εκτεθείτε οικονομικά και να μην σας επιστραφούν τα ποσά. 

+-Η έκλειψη σελήνης στις 18/8 σημαίνει αλλαγές, ανακατατάξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, στην αισθηματική ζωή αλλά και στον γάμο σας. Είστε οι πρωταγωνιστές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις στους προαναφερθέντες τομείς. διασφαλίστε την ψυχραιμία σας και αναδείξατε ευελιξία, ευπροσάρμοστη διάθεση και συμβιβαστικές διαθέσεις ώστε να μειώσετε τους κραδασμούς. 


Ταύρος & 2016: 


+Έχοντας τον Δία από την Παρθένο σύμμαχο σου ως τις 9/9 βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερα δημιουργική, παραγωγική και ερωτική περίοδο. Μπορείς να προωθήσεις θέματα δημιουργικών πλάνων, σχεδίων και επιχειρηματικών πρότζεκτ. Μπορείς να βάλεις τις θεμελιώδεις βάσεις ώστε να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο στη ζωή σου.


+Έρωτας, φλερτ, παιχνίδι, ευδιαθεσία, κέφι, δημοτικότητα. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε αδιαλείπτως και έχετε τις ευλογίες του σύμπαντος ώστε να δημιουργήσετε έναν ανανεωτικό δεσμό. Οι δε, δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας ανασταίνοντας το ενδιαφέρον που ίσως είχε στερέψει την περασμένη διετία. Οι εκπρόσωποι, γένους θηλυκού μπορείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο.


+Από τις 10/9 και έπειτα δέχεστε σημαντική εύνοια σε ζητήματα εργασιακά, καθημερινής ζωής έτσι οι εκτός εργατικού δυναμικού έχετε όλα τα φόντα να ενταχθείτε στην αγορά εργασίας. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, εξομάλυνση των πιθανών αντιπαραθέσεων που είχα δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.


+Ασχοληθείτε με το σώμα σας, την υγεία σας, υιοθετήστε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής, απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και τοξίνες. Προσθέστε την άθληση στο πρόγραμμα σας και εξασφαλίστε καλύτερη φυσική κατάσταση.


-Ο Κρόνος προστάζει να είστε στωικοί και υπεύθυνοι στους οικονομικούς χειρισμούς. Χρειάζεται να είστε μετρημένοι στις αγορές σας και να αποφύγετε την υπερκατανάλωση και τα περιττά έξοδα. Ρυθμίστε θέματα κληρονομικά, φορολογικά, εφορίες, δανείων και αποφύγετε την ανάληψη ενός μεγάλου επενδυτικού σχεδίου.


-Την άνοιξη του νέου έτους αλλά και τον μήνα Ιούνιο δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα χρήματα σας, προσέχετε σε ποιους δανείζετε και αποφύγετε έναν συνεταιρισμό με ένα φιλικό σας πρόσωπο.


-Τον μήνα Αύγουστο η έκλειψη σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου εγείρει επαγγελματικές αγωνίες, άγχη ενώ οι οι οικογενειακές υποχρεώσεις χτυπάνε κόκκινο. Οργανώστε τις διακοπές σας στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.


-Ιδιαίτερης προσοχής χρήζει η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου αλλά και τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο καθώς προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανώς να δημιουργούνται εντάσεις, αντιπαραθέσεις και το κλίμα είναι ιδιαίτερα οξυμένο. Προσέχετε την αισθηματική σας ζωή, προφυλάξτε την από κινδύνους και κόντρες.

+Στα θετικά συγκαταλέγεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν και δη τους καλοκαιρινούς μήνες.

+Το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς έχετε να αναμένετε εργασιακή πρόοδο αλλά και οικονομική ανάκαμψη ενώ στο πρώτο οχτάμηνο το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα προσφέρει αισιοδοξία και ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Παρθένος & 2016: 

+Ο Δίας μέγας χορηγός σας μέχρι τις 9/9 σας ωθεί σε δράση δυναμική και νέα ξεκινήματα. Τύχη, πρόοδος, ρίσκο, θάρρος, τόλμη σας βγάζουν από την χειμερία νάρκη. Πολλοί από εσάς θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας ενώ μέσα σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να κάνετε μία ιδιαίτερα τυχερή γνωριμία που θα αλλάξει την ιδιοσυγκρασία σας. 

+-Οι δεσμευμένοι έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την σχέση σας, την ποιότητα της σχέσης σας μόνο μέσα από την οδό της "αλήθειας", ακολουθώντας το μονοπάτι της ειλικρίνειας. Οι εργένηδες του ζωδιακού έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε πολλά υποψήφια ταίρια. Το θέμα είναι να επιλέξετε την ποιότητα (Κρόνος) και όχι την ποσότητα (Δίας) γιατί αργότερα ο ενθουσιασμός θα παραγκωνιστεί. 


+Σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνική ζωή, δικτύωση, γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον επαγγελματικά. 


-Ο τομέας της οικογένειας χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς ο Κρόνος διελαύνει από το κομμάτι εκείνο που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Ευθύνες, υποχρεώσεις που πρέπει να μοιραστείτε και να αναλάβετε. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να σταθείτε σε κάποιο οικείο πρόσωπο σας. Δοκιμάζονται οι πολύ προσωπικές σας σχέσεις, η ποσότητα μάλλον αποχωρεί και το νέο έτος είναι μία χρονιά που θα κρίνετε ποιοι είναι ειλικρινείς δίπλα σας. 


-Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες ακινήτων την άνοιξη και τον Ιούνιο. Αφήστε διευθετήσεις επί της ακίνητης περιουσίας το τελευταίο τρίμηνο του έτους καθώς οι συγκυρίες είναι θετικότερες. Αποφύγετε την αγοραπωλησία μεταφορικού το δίμηνο Ιουνίου-Ιουλίου. 

-Χρειάζεται ευθυκρισία και ρεαλισμός καθώς μπορεί να μπλεχτείτε σε μία παράνομη ή σύνθετη αισθηματική περιπέτεια. Οι επικίνδυνοι σχηματισμοί της άνοιξης και του Ιούνη δεν ενδείκνυνται για οριστικές αποφάσεις επί των αισθηματικών καθώς μπορεί να απογοητευτείτε. Προσοχή σε εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις στον τομέα του έρωτα. 


+-Οι εκλείψεις τους μήνες Μάρτη-Σεπτέμβριο υπόσχονται ρευστότητα και ανακατατάξεις στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες και στην ερωτική ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πλήξετε. άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, άνθρωποι φεύγουν. Μία παρέλαση ανθρώπων φλερτάρει με την ζωή σας. Εσείς, πρέπει να διατηρήσετε την ευθυκρισία σας ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές. 


-Προσέχετε την υγεία σας, τις άμυνες σας και δη την άνοιξη, τον Ιούνη αλλά και τον Σεπτέμβρη. εκλείψεις και οι δυσμενείς γωνίες με τον Ποσειδώνα μιλούν για πτώση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Προφυλάξτε την υγεία σας, πάρτε βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και θωρακίστε τις άμυνες σας. 


Αιγόκερως & 2016: 


+Χορηγός σας ως τις 9/9 ο Δίας από το φιλικό ζώδιο της Παρθένου, κάτι που τονώνει την αισιοδοξία σας και της αυτοπεποίθηση σας. Κέφι, ζωντάνια, ανανέωση και ένας θετικός τρόπος σκέψης αποτελούν το προϊόν μιας επιτυχημένης πορείας, σταθερά ανοδικής σε ζητήματα επαγγελματικά αλλά και στις σχέσεις. 


+Θετικές εξελίξεις αναμένονται στον τομέα της εκπαίδευσης ενώ οι νεότεροι σε ηλικία θα έχετε επιτυχίες σε σπουδές. Ενισχύστε το βιογραφικό σας, περάστε συνεντεύξεις, αποστείλετε βιογραφικά και αναζητήστε με τρόπο δυναμικό εργασία. Θετικές εξελίξεις αναμένονται στα επαγγελματικά σας ένα ασχολείστε με τις πωλήσεις, το εμπόριο, την ναυτιλία, τις δημόσιες σχέσεις, τις διεθνείς σχέσεις, την νομική, την δημοσιογραφία αλλά και την εκπαίδευση. 


+Φλερτ, αισιοδοξία, περιπέτεια, ταξίδια εγχώρια αλλά και στο εξωτερικό διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες ενώ παράλληλα η επαφή σας με το εξωτερικό, με το ξένο, με το αλλότριο, με το διαφορετικό σας σιγοντάρουν. 


+Από τις 10/9 η εύνοια μεταφέρεται στον τομέα των επαγγελματικών, της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και της καταξίωσης. Νέες επαγγελματικές σχέσεις, νέες συνεργασίες, δυναμική προώθηση του στάτους σας αλλά και των ικανοτήτων σας. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε ένα νέο πόστο και αυτό θα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς, για αυτό μην αποκλείεται μια προαγωγή στο τελευταίο τρίμηνο του έτους. 


-Ο Κρόνος από τον Τοξότη μιλάει για κάποιους κύκλους που κλείνουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Καλό είναι να φέρετε εις πέρας εκκρεμείς υποθέσεις ώστε να βάλετε τελεία σε κάποια κεφάλαια της ζωής σας. 


-Προσοχή χρειάζεται στην υγεία σας, στην διατροφή σας αλλά και στον τρόπο ζωής. αποφύγετε στρεσογόνες καταστάσεις που ρίχνουν τις άμυνες σας. Προσθέστε στην ζωή σας μια αθλητική δραστηριότητα ή κάποια εναλλακτική θεραπεία ώστε να προστατέψετε τον οργανισμό σας. 


-Πλούτωνας και Ουρανός φέρνουν βαθιές, κυτταρικές αλλαγές για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου αντίστοιχα. Δυναμικές, βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις δημιουργούνται στην ζωή σας. Νέοι, μοιραίοι άνθρωποι εισβάλλουν στην ζωή σας και την αλλάζουν πολλές φορές ίσως και με τρόπο λίγο αιφνίδιο, αναπάντεχο, μοιραίο. Χρειάζεται να είστε ευέλικτοι και προσαρμοστικοί. 


+Στην αντίπερα όχθη δεν αποκλείεται να επισυνάψετε μια βαθιά, δυνατή, δυναμική σχέση, η οποία θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τρόπο σκέψης και στάση ζωής. Μάλιστα μέχρι τον Αύγουστο το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα μιλάει για μία εκ βαθέων, δυναμική σχέση που έρχεται να αλλάξει το DNA σας. 


-Εάν πάλι διατηρείτε έναν δεσμό από φόβο, δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος ξεχνώντας εμμονές και φοβικές τάσεις. 

-Προσοχή στα οικογενειακά ζητήματα και μάλιστα τον μήνα Νοέμβρη καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δύστροπη κατάσταση που θα σας φθείρει ψυχολογικά. Πρέπει να μάθετε να ζείτε με την ιδέα της ανατροπής, της αλλαγής όσον αφορά τον τομέα σπίτι-οικογένεια-οικογενειακός βίος. 

-Προσοχή στα τέλη Μαρτίου καθώς η τελευταία έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού μιλάει για έναν μεγάλο κύκλο διετίας που λήγει και κλείνει οριστικά. Να είστε έτοιμοι για κάποιες αναπόφευκτες εντάσεις με ανωτέρους ή άτομα στον επαγγελματικό σας - οικογενειακό σας κύκλο. 

Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάη, Ιούνη και Ιούλη η κοινωνική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά. Ενώ γενικότερα έχετε να αναμένετε πολλά μέσω των επαφών και της δικτύωσης. 



0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...