Friday, November 27, 2015

"Out of the Blue" στο στούντιο του 2mm




Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης

Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας
ΣΥΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
email: athanasiadis.g@hotmail.com
Τηλ: 0421969172










"Out of the Blue" στο στούντιο του 2mm


Οι ζωντανές συνεντεύξεις και παρουσιάσεις καθώς και τα διάφορα live στο στούντιο, όλα
τα χρόνια που εργάζομαι στο χώρο της ραδιοφωνικής παραγωγής και παρουσίασης εκπομπών είναι πάντα από τα αγαπημένα θέματα του κάθε παραγωγού και φυσικά και δικό μου. Παραπέρα, το να προσπαθείς να μεταφέρεις όσα ειπώθηκαν και δηλώθηκαν ζωντανά στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού του 2mm εδώ στο Σύδνευ στις 27/11/2015 στην εκπομπή μου "Νομικά και άλλα δρώμενα" δεν είναι καθόλου εύκολο. Απλά γιατί άλλη η μορφή του γραπτού λόγου και άλλη εκείνη του ζωντανού στο στούντιο, όπου τα συναισθήματα είναι περισσότερο έντονα καθώς έχεις απέναντι σου στο πρόσωπο ή τα πρόσωπα που έχεις επιλέξει για να μιλήσεις. 
Χρησιμοποιώ δεύτερο ενικό πρόσωπο γιατί έβαλα συνομιλητή μου για το γραπτό αυτό τον εαυτό μου σαν τον καλό "συνάδελφο" που συζητάμε για μια ραδιοφωνική εκπομπή.


Oι OUT OF THE BLUE κοντά στους Ελληνες του Σύδνεϋ , σε μιά ζωντανή παράσταση στις 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Hellenic Restaurant, 351 Elisabeth Str., Level 5, SYNDEY NSW  και ώρα 8 μμ. Για κρατήσεις στο 0451177391

Στο στούντιο λοιπόν την παραπάνω ημερομηνία βρέθηκαν καλεσμένοι μου η Κα Γιωργία Γκίατη με την μπάντα της εδώ στο Σύδνευ τους OUT OF THE BLUE όχι σε πλήρη σύνθεση αλλά από τον μουσικό διευθυντή τους και συντονιστή του συγκροτήματος Κο Παναγιώτη Καλανδράνη και τον νέο σολίστ μπουζουκιού, συνθέτη και τραγουδοποιό τον νεαρό Παύλο Μπερμπερίδη , πρόσφατα αφιχθέντα από την Ελλάδα.

Ολη η ομάδα, παρουσίασε στους ακροατές μας εδώ στο Σύδνευ αλλά και μέσω του διαδικτύου στο κοινό μας στην Ελλάδα, Κύπρο και τις άλλες περιοχές της Αυστραλίας, τις σκέψεις τους και βασικά τη νέα συνεργασία τους με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Παύλο Μπερμπερίδη

Το στούνιο γέμισε μελωδίες και νότες και φυσικά στα φωνητικά η Γιωργία με την μοναδική της φωνή , συνοδευομένη από τον Παναγιώτη και τον Παύλο καθώς επίσης και ο Παύλος συνοδευόμενος απο τη Γιωργία και τον Παναγιώτη, σε άλλα τραγούδια.

Ο Παύλος είναι το νέο πρόσωπο του συγκροτήματος και έρχεται να ανανεώσει το αίμα της παροικίας μας στο τομέα της μουσικής και κυρίως του Ελληνικού λαϊκου, έντεχνου και ρεμπέτικου τραγουδιού, με τις διαχρονικές του αξίες και το βαθιά ριζωμένο στην παράδοση μας στο συγκεκριμένο μουσικό χώρο. 








Τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή να παρευρεθούν στο στούντιο και σύντομα θα αναρτηθεί και η συγκεκριμένη εκπομπή για όσους δεν την άκουσαν.





0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...