Monday, September 7, 2015

Ηλιακή έκλειψη 13/9/2015 στην Παρθένο - Προβλέψεις ανά ζώδιο

Γράφει ο Κυριάκος Κοκτζίδης
Αστρολόγος - Οικονομολόγος
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επικοινωνία΅:
http://astroalximies.blogspot.com.au





Ηλιακή έκλειψη 13/9/2015 στην 

Παρθένο

Προβλέψεις ανά ζώδιο



Κριός: Η έκλειψη φέρνει εξελίξεις, αλλαγές και
γεγονότα στην καθημερινότητα σου, στην εργασία σου και στην δουλειά σου. Ίσως χρειαστεί να αναπροσαρμόσεις τον τρόπο που εργάζεσαι ώστε να γίνεις περισσότερο παραγωγικός. Σταδιακά ο ελεύθερος σου χρόνος περιορίζεται, οι ευθύνες γίνονται δυσβάσταχτες και εσύ καλείσαι να δείξεις πνεύμα οργανωτικότητας ώστε να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των καιρών. Η έμφαση στην λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, όπλισε την υπομονή σου καθώς εύκολα την χάνεις και θα δεις σημαντική βελτίωση. Πιθανή αλλαγή εργασίας ή στον χώρο που εργάζεσαι ή αλλαγή σχέσεων με συνεργάτες. Λιγότερο ξένοιαστη περίοδος, περισσότερο μοναχική που και που αλλά έχε κατά νου ότι χτίζεις το μέλλον σου. 

-Πρόσεχε την υγεία σου, την διατροφή σου, τις διατροφικές υπερβολές & μην αναμειγνύεσαι σε μυστικές επαφές καθώς θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και ίσως θιγεί το γόητρό σου.



Ταύρος: Η έκλειψη ηλίου φέρνει αλλαγές στην ερωτική - συναισθηματική σου ζωή. Μία νέα αισθηματική ιστορία ξεπροβάλλει και εσύ είσαι έτοιμος να υποκύψεις στην νέα αισθηματική περιπέτεια. Ο έρωτας σε συνεπαίρνει και τώρα θα βιώσεις τον απόλυτο έρωτα. Εάν διατηρείς έναν δεσμό κατ αναγκαστικά ή φθαρμένο τότε η έκλειψη ενδέχεται να σημαίνει μία αναθεώρηση που θα σημαίνει μία νέα αρχή ή το οριστικό τέλος. Δημιουργικά πλάνα, νέα πρότζεκτ και ένα νέο, παραγωγικό διάστημα ξεκινάνε κάτι που σου δίνει εφόδια για ένα καλύτερο μελλοντικό βιοτικό επίπεδο. 

-Πρόσεχε τις φιλίες σου & την ανάμειξη σου στα κοινά, μέσα σε συλλογικούς χώρους, ομάδες και δραστηριότητες. Ίσως προκύψουν προβλήματα ή κάποιες συμπεριφορές θα σε ενοχλήσουν. Καλείσαι να αλλάξεις τρόπο συμπεριφοράς ή αντιμετώπιση απέναντι σε άτομα τέτοιας προέλευσης.

Τοξότης: Νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στην Παρθένο. Νέα δεδομένα, νέες καταστάσεις προκύπτουν στον επαγγελματικό σου τομέα και στην καριέρα σου. Αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις σε θέματα επαγγελματικά, κοινωνικής προβολής. Τώρα, μπαίνεις σε μία νέα ζωή, αλλάζεις κοινωνικό ιστό, συναδέλφους, συνεργάτες ή ακόμα και επάγγελμα. Δεν αποκλείεται να αλλάζεις επάγγελμα, καριέρα ή χώρο εργασίας - στέγασης. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις εργοδότη ή η σχέση σου με συναδέλφους. Ωστόσο, δεν είναι διόλου απίθανο να εκτοξευθεί η καριέρα σου στα ύψη, να ανοίξεις το πελατολόγιο σου και η εικόνα σου να κερδίσει τις εντυπώσεις. Περίοδος αφύπνισης και δημιουργικότητας μέσα από μία δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο. 
-Πρόσεχε τις οικογενειακές σου σχέσεις, σχέσεις με οικείους & πολύ αγαπημένους καθώς θα υπάρξουν προβλήματα και συναισθηματικές ενοχλήσεις-εμπλοκές. Καθυστερήσεις, αναβολές ή μη επωφελείς οικονομικοί διακανονισμοί επί αγορών-πωλήσεων και ακίνητης περιουσίας.


Δίδυμοι: Ήρθε η ώρα για κομβικές αλλαγές στην ζωή σου. Θα υπάρξουν γεγονότα, αλλαγές και ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Εάν διατηρούσες έναν δεσμό χρόνια ήρθε η ώρα να συμβιώσεις ή να επισημοποιήσεις την σχέση σου. Αλλαγές αναμένονται να έχουν τα άτομα της οικογένειάς σου ή θα περάσουν σε μία νέα φάση ζωής. Πιθανώς να μετακομίσεις ή να ανακαινίσεις το σπίτι σου ενώ παράλληλα θα διδαχθείς πως το σπίτι σου ή το άτομο της καρδιάς σου είναι η εστία ανασυγκρότησης των δυνάμεων σου. Δεν αποκλείονται αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Πιθανώς να ανέβεις βαθμό ιεραρχικά ή να κάνεις κάτι παραπέρα. 

-Φρόντισε την δημόσια εικόνα σου, το επαγγελματικό σου προφίλ. Να διατηρήσεις την μεθοδικότητα, ένα πρόγραμμα, να είσαι υπεύθυνος καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες με ανωτέρους ή με κάποια άτομα που σε φθονούν στον χώρο που εργάζεσαι.



Καρκίνος: Η έκλειψη ηλίου σε φέρνει αντιμέτωπο με όλες εκείνες τις απαρχαιωμένες ιδεολογίες σου και σε καλεί να ανανεώσεις τον τρόπο φιλοσοφίας σου. Πολλές επαφές, συζητήσεις, ταξίδια και μετακινήσεις εγείρει αυτή η περίοδος. Δεν αποκλείεται μία μετακίνηση, μία μετακόμιση είτε για λόγους προσωπικούς είτε για επαγγελματικά ζητήματα. Αναμένονται εξελίξεις σε θέματα αδελφών και στενών συγγενών. Ο τρόπος που επικοινωνείς και εκφράζεσαι αλλάζει. Ιδανικό διάστημα για εύρεση εργασίας, για να περάσεις συνεντεύξεις και να αποστείλεις βιογραφικά. Εάν σπουδάζεις είναι ιδανική εποχή και σε βοηθάει να χτίσεις για το μέλλον σου. 

-Πρόσεχε στα ταξίδια σου στο εξωτερικό, στις μετακινήσεις σου αλλά και στον τρόπο που εκφράζεις κάποιες απόψεις σου καθώς δεν είναι διόλου απίθανο να πληγώσεις ή να πληγωθείς. Προσοχή σε νομικά ζητήματα. Η ιδεολογία σου είναι φτωχή, πενιχρή και χρειάζεται αλλαγή.



Λέων: Η έκλειψη ηλίου φλερτάρει με εξελίξεις, γεγονότα και αλλαγές που αφορούν τα οικονομικά σου, τον οικονομικό τομέα και τα εισοδήματά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρχει έντονο άγχος για οικονομικά ζητήματα και εσύ καλείσαι να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι τις εισοδηματικές πηγές σου. Αλλαγές αναμένονται στην σχέση σου με τον εργοδότη ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξεις και εργοδότη. Αλλαγή αξιών και αξιών στην ζωή σου. Αναζήτησε εναλλακτικές πηγές εσόδων ή μία νέα εργασία που θα σε αποζημιώσει οικονομικά ή θα σου εξασφαλίσει την ηρεμία. 

-Πρόσεχε τις οικονομικές εμπλοκές, μην δανείσεις σε κανέναν και διαφύλαξε τα κεκτημένα σου. Πιθανώς να υπάρξουν προβλήματα με τράπεζες, εφορίες, δημόσιο ή διατροφές και να μην μπορείς να ρυθμίσεις τις οφειλές σου. 
-Πρόσεχε την αισθηματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προστριβές και συναισθηματικά αγκαθάκια. Διόρθωσε τα κακώς κείμενα, απλώς.



Παρθένος: Αλλαγές, εξελίξεις και γεγονότα φέρνει η έκλειψη ηλίου στην προσωπική σου, ερωτική αλλά και επαγγελματική σου ζωή. Άνθρωποι φεύγουν, άλλοι έρχονται και εσύ μοιάζεις να αλλάζεις κοινωνικό χώρο δικτύωσης και κοινωνικό κύκλο. Ήρθε η ώρα να αλλάξεις την εικόνα που έχεις εσύ ο ίδιος για τον εαυτό σου, να αλλάξεις τρόπο συμπεριφοράς αέναντι σου έτσι θα αλλάξουν και οι άλλοι και ο τρόπος που σε αντιμετωπίζουν. Εάν διατηρείς έναν δεσμό "απαρχαιωμένο-φθαρμένο" δεν αποκλείεται να πέσουν τίτλοι τέλους ή μέσα από ένα ξεκαθάρισμα να επαναπροσδιορίσεις την συντροφική σου ζωή. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για έρωτες και γνωριμίες. Αλλαγές σε επαγγελματικά & οικογενειακά. 

-Πρόσεχε όμως στην συντροφική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια προβλήματα ή προβληματικές καταστάσεις που ξύνουν πληγές και χρειάζεται να φανείς ψύχραιμος ώστε να τις αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά και χωρίς συναισθηματισμούς. 
-Προσοχή στην υγεία, στην διατροφή, σε λοιμώξεις, σε εμπύρετες ιώσεις, σε εντερικά, σε στομαχικές διαταραχές.




Σκορπιός: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο δεν είναι κακή για το ζώδιο σου καθώς φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και μέσα στον κοινωνικό σου ιστό ή σε συνεργασίες σου. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις συνεργάτες ή ομοιδεάτες. Είναι περίοδος που θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τον εαυτό σου σε νέα δεδομένα ενώ παράλληλα αλλάζει και ο κύκλος των φίλων σου. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου. Ίσως οι εξελίξεις σε ζορίσουν στην αρχή καθώς θα διαταράξουν τις παλιές ισορροπίες όμως εσύ θα βρεις την χρυσή τομή ώστε να γεφυρώσεις το χάσμα. Περίοδος αφύπνισης, νέων στόχων και νέων φιλοδοξιών. Κοινωνικοποίηση, δικτύωση, νέες γνωριμίες σε σιγοντάρουν και υπόσχονται επιτυχίες. Έρωτας, νέες περιπέτειες. Δημιουργία νέων ερωτικών καταστάσεων ή θετικές αναθεωρήσεις επί του αισθηματικού τομέα. 

-Πρόσεχε κάποιες λάθος αποφάσεις ή επιλογές όσον αφορά την ερωτική σου ζωή ή την στάση σου απέναντι στα παιδιά σου. Δεν αποκλείεται κάποια δημιουργικά σου σχέδια ή προτζεκτ να ματαιώνονται ή να αργούν να εφαρμοστούν ωστόσο με υπομονή και ευελιξία θα καταφέρεις να τα υλοποιήσεις.



Τοξότης: Νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου στην Παρθένο. Νέα δεδομένα, νέες καταστάσεις προκύπτουν στον επαγγελματικό σου τομέα και στην καριέρα σου. Αλλαγές, εξελίξεις και ανακατατάξεις σε θέματα επαγγελματικά, κοινωνικής προβολής. Τώρα, μπαίνεις σε μία νέα ζωή, αλλάζεις κοινωνικό ιστό, συναδέλφους, συνεργάτες ή ακόμα και επάγγελμα. Δεν αποκλείεται να αλλάζεις επάγγελμα, καριέρα ή χώρο εργασίας - στέγασης. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις εργοδότη ή η σχέση σου με συναδέλφους. Ωστόσο, δεν είναι διόλου απίθανο να εκτοξευθεί η καριέρα σου στα ύψη, να ανοίξεις το πελατολόγιο σου και η εικόνα σου να κερδίσει τις εντυπώσεις. Περίοδος αφύπνισης και δημιουργικότητας μέσα από μία δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις περίοδο. 
-Πρόσεχε τις οικογενειακές σου σχέσεις, σχέσεις με οικείους & πολύ αγαπημένους καθώς θα υπάρξουν προβλήματα και συναισθηματικές ενοχλήσεις-εμπλοκές. Καθυστερήσεις, αναβολές ή μη επωφελείς οικονομικοί διακανονισμοί επί αγορών-πωλήσεων και ακίνητης περιουσίας.


Αιγόκερως: Η έκλειψη ηλίου είναι άκρως ενθαρρυντική και σε βάζει σε μία διαδικασία ανανεωτικών αλλαγών στην ζωή σου. Έφτασε η ώρα να αλλάξεις τρόπο σκέψης, επικοινωνίας αλλά και το ιδεολογικό σου σύστημα ή το σύστημα αξιών σου. Μπαίνεις σε μία πιο εξωστρεφή και δραστήρια περίοδο όπου θα επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, θα μπεις στο τρυπάκι των εμπορικών διαπραγματεύσεων ή συμφωνιών. Εάν έχεις να οργανώσεις ένα ταξίδι είτε στο εξωτερικό είτε στο εσωτερικό να ξέρεις πως θα ωφεληθείς. Ιδανική περίοδος για να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου, για να περάσεις συνεντεύξεις και να αποστείλλεις βιογραφικό. Εάν σπουδάζεις η περίοδος φέρνει αλλαγές και σε καλεί να δουλέψεις σκληρά ώστε να έχεις μακροπρόθεσμα οφέλη. Σχεδιάζεις με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία το μέλλον σου.
-Στον αντίποδα πρόσεχε τις σχέσεις σου με στενούς συγγενείς και αδέλφια καθώς μπορεί να υπάρχουν προβλήματα ή έντονη συναισθηματική φόρτιση και θα κληθείς να επιστρατεύσεις τον ορθολογισμό σου ώστε να παρακάμψεις τις προκλήσεις. Χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία, στις έκφραση και στις μετακινήσεις κοντά στις 13/9.
Αλλαγές στο σπίτι & την οικογένεια προκύπτουν εντελώς αιφνίδια.


Υδροχόος: Η νέα σελήνη και έκλειψη ηλίου σε βάζει σε μία διαδικασία αλλαγών, εξελίξεων και ταχύτατων γεγονότων όσον αφορά οικονομικά σου ζητήματα και δη με εκείνα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, διατροφές, τράπεζες, κληρονομιές. Πιθανώς να υπάρξει αστάθεια και άγχος γύρω από τα οικονομικά του/της συντρόφου σου. Καλό είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις οικονομικού χαρακτήρα γύρω στις 13/9 ή να υπογράψεις οικονομικές συμφωνίες μιας και αργότερα δεν αποκλείεται να σε ζημειώσουν. Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καθάρσεις με απώτερο σκοπό την λύτρωση. Ωστόσο, μπαίνεις στην εφαρμογή ενός μεγαλόπνοου επιχειρηματικού σχεδίου που πιθανώς να σε ωφελήσει οικονομικά μακροπρόθεσμα. Οικονομικές ζυμώσεις, αλλαγές στα εισοδήματα.
-Πρόσεχε τα του μισθού σου, την σχέση σου με τον εργοδότη σου καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα. Απέφυγε να ζητήσεις την αύξηση μισθού κοντά στις 13/9 και αναζήτησε εναλλακτικές πηγές εσόδων.
+Στα θετικά; αλλάζουν οι σταθερές, οι αρχές σου και οι αξίες σου.


Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στην Παρθένο αλωνίζει τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες-έρωτας-συντροφική ζωή. Εκεί είναι που θα δείτε αλλαγές, εκεί είναι που θα έχετε εξελίξεις και ανακατατάξεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και φέρνουν ανανέωση, πρόοδο και εξέλιξη. Οι παλαιοί αποχωρούν εάν δεν έχουν κάτι άλλο να σας προσφέρουν. Οι αδέσμευτοι έχετε τα φόντα και όλες τις προδιαγραφές για μία νέα γνωριμία ωστόσο φροντίστε να μην επαναλάβετε λανθασμένες και κακές συμπεριφορές του παρελθόντος. Οι δε δεσμευμένοι να έχετε κατά νου πως η σχέση σας θα περάσει μέσα από ένα κρας τεστ. Εάν δεν στηρίζετε σε στέρεο έδαφος θα διαλυθεί οριστικά, εάν όμως δείτε πως υπάρχουν κοινά σημεία επαφής θα προβείτε σε μία αναθεώρηση.
-Η αντίθεση με τον Χείρωνα φέρει στην επιφάνεια τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας που κάποιες φορές μπορεί να είναι λανθασμένα ή μη πρακτικά έτσι θα δημιουργείται άγχος και αγωνία. Όπως προείπαμε προσέχετε τις λάθος κινήσεις στον τομέα σχέσεις-συνεργασίες αλλά και στην αισθηματική σας ζωή. Μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος.










0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...