Monday, September 21, 2015

Μάαρτεν Φερβέϊ - Νέος Κυβερνήτης της Ελλάδας



Μάαρτεν Φερβέϊ 
Νέος Κυβερνήτης της Ελλάδας



Οι βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου
2015, τέλειωσαν και μαζί ολοκληρώθηκε το προεκλογικό show των κομμάτων που ελάμβαναν μέρος σ αυτές. Η όποια κριτική του αποτελέσματος, αποτελεί άσκοπη και άχρηστη ενασχόληση του νού δεδομένης της πολιτικής κατάστασης στην χώρα. Οι κακής ποιότητας θεατρινίστικοι πανηγυρισμοί του κομματος του αλέξη τσίπρα και του συντρόφου του πάνου καμμένου, δεν είναι ικανοί να πείσουν τουλάχιστον εκείνους που έχουν γνώση και συνείδηση των επερχόμενων γεγονότων. Συνεπώς, τα όποια συγχαρητήρια και επευφημίες σ΄ αυτούς είναι εκτός στόχου και απέχουν μακράν της διαμορφωθείσης πολιτικής πραγματικότητας και καταστάσεως της χώρας μας. Τα κέντρα λήψεως αποφάσεων για το μέλλον του τόπου βρίσκονται γεωγραφικά πολύ μακρυά από τα σύνορα της χώρας μας και φθάνει κανείς εκεί μετά από πτήση περίπου τριών ωρών από την Αθήνα. Οι Βρυξέλλες και κύρια το Βερολίνο, πλέον έχουν τον λόγο για την τύχη της χώρας.

Στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και της παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας που χορηγήθηκαν στις ευρωπαίες εταίρες χώρες, εκείνες ανταποκρίθηκαν άμεσα στα συμφωνηθέντα και όρισαν νέο κυβερνήτη της Ελλάδας τον Κο Μάαρτεν Φεβρέϊ, εκ των κομισαρίων της Ευρώπης, γενικός διευθυντής της ευρωπαϊκής επιτροπής και πρόεδρο και ηγέτη της εικοσαμελούς TASK FORSE. Ο νέος άρχοντας της μικρής μας Βαλκανικής χώρας, φαίνεται ότι θα έρθει στη χώρα μετά την 27η Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους. Τα καθήκοντα του νέου ανωτάτου άρχοντα της Ελλάδας, συνίστανται στον διαρκή έλεγχο της απόλυτης εφαρμογής των επιταγών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που ψηφίστηκαν και έγιναν αποδεκτές από τις "μνημονιακές" κυβερνήσεις των τελευταίων ετών στην Ελληνική Βουλή.

Αισθανόμαστε "υποχρεωμένοι" να καλωσορίσουμε τον νέο Ολλανδό κυβερνήτη μας και βεβαίως απόλυτα πρόθυμοι να υπηρετήσουμε τις οιεσδήποτε επιθυμίες του. Εξ άλλου, θα έχει ένα ιδιαίτερο δύσκολο έργο να επιτελέσει αυτός και η ομάδα του δηλαδή η διαρκής σύνταξη νόμων και νομοθετημάτων για την εύρυθμη σύμφωνα με τις επιθυμίες των εντολέων του λειτουργία του Ελληνικού κράτους. Απώτερος σκοπός βεβαίως είναι η στήριξη, εξυπηρέτηση των συμφερόντων του εγχωρίου κεφαλαίου και διεθνούς κεφαλαίου, στο μέρος των επενδύσεων τους σε Ελληνικό έδαφος. Η άλλη παράμετρος συνίσταται στη στήριξη του τραπεζικού συστήματος με την κερδοφορία των τραπεζών και παράλληλα ο έλεγχος της διαρκούς φτωχοποίησης και σκλαβοποίησης των ιθαγενών που ζούν στην άκρη αυτή της Βαλκανικής χερσονήσου με την παράλληλη αφαίμαξη κάθε ιδιωτικού και δημόσιου περιουσιακού στοιχείου, επί του εδάφους της χώρας, ή υπερκειμένου ή υποκειμένου αυτού.

Ο καιρός των ψευδαισθήσεων και παραισθήσεων περί ζώσης χώρας και πατρίδας έχει πλέον οριστικά φαίνεται παρέλθει και οφείλουμε υποταγή , καλωσόρισμα και γονυκλισίες στον νέο άρχοντα δια των αιρετών αντιπροσώπων μας, στο μέγαρο που δεσπόζει στην πλατεία Συντάγματος.

Καλώς ήρθες αφέντη και συγχαρητήρια για την εκλογή σου!

Είθε να φανείς ελεήμων στους γονυπετείς υποτελείς σου!


Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης

Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας

SYDNEY AUSTRALIA

email: athanasiadis.g@hotmail.com

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...