Friday, August 21, 2015

Πολιτική Αστρολογία από την Πατρίτσια Νικολάου



Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

Αστρολόγος
ΚΥΠΡΟΣ




Οταν τα άστρα μιλούν 

Όταν τα άστρα μιλούν ιδιαίτερα από το Νοέμβριο και μετά με το τετράγωνο πλέον Κρόνου- Ποσειδώνα...
Ελλάδα

»Το 2015 και στη συνέχεια θα φέρει στο πολιτικό προσκήνιο και πάλι τον Κώστα Καραμανλή»!

Σε διεθνές επίπεδο

Σαρωτικές προβλέπονται οι εξελίξεις και σε διεθνές επίπεδο, σύμφωνα με την αστρολογική ατζέντα : «Η ευρωζώνη θα βρεθεί σε δεινή θέση, με αποτέλεσμα να δούμε χώρες να βγαίνουν από το ευρώ. Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία θα βιώσουν τρομοκρατικά χτυπήματα, ενώ η Αγγλία θα πληγεί και από ακραία καιρικά φαινόμενα.

»Η Ιταλία θα βιώσει τις μεγαλύτερες κοινωνικές εξεγέρσεις στη νέα τάξη πραγμάτων. Την ίδια ώρα, οι ΗΠΑ θα συγκλονιστούν από ένα νέο τρομοκρατικό χτύπημα και επιπλέον ακόμη μία φορά θα βιώσουν μεγάλες φυλετικές συγκρούσεις.

»Ο Μπαράκ Ομπάμα, που στον αστρολογικό χάρτη του έχει σύνοδο Δία - Κρόνου, κινδυνεύει. Δεν επιβίωσε κανείς από τους προέδρους της Αμερικής, που είχαν τη σύνοδο αυτή στον χάρτη τους! Η Τουρκία θα βιώσει μεγάλες εξεγέρσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα.

»Μεγάλο κίνδυνο αντιμετωπίζει όσον αφορά την υγεία του και ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Παράλληλα, αναταράξεις θα κλονίσουν και την Κύπρο, η οποία θα αντιμετωπίσει και προβλήματα με τον πρόεδρό της Νίκο Αναστασιάδη, ενώ δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στη Μεγαλόνησο να οδηγήσουν σε ένα ντόμινο και στο Αιγαίο.

»Το 2015 θα αλλάξει καίρια τον γεωπολιτικό και στρατηγικό χάρτη της Ευρώπης, ενώ οι εξεγέρσεις και οι επαναστάσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε μετατοπίσεις πληθυσμών και αλλαγή συνόρων.

»Εκρήξεις ηφαιστείων και παλίρροιες θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην Ασία, στην Αφρική, στην Αμερική και την Ευρώπη.

»Η είσοδος του Δία στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο 2015 μετριάζει τις επιπτώσεις του παγκόσμιου οικονομικού κραχ και ισορροπεί κάπως την παγκόσμια οικονομία».



Πώς θα επηρεάσουν οι εκλείψεις του Σεπτεμβρίου 2015 ...

Η εκπρόσωπος της American of Astrologers of Hellas εξηγεί ακόμη και όλα όσα θα συμβούν με τις εκλείψεις μέσα στη νέα χρονιά: «Ο αριθμός 8 στην αριθμοσοφία των Πυθαγορείων είναι ο αριθμός της αφθονίας. Ομως στην πολιτική είναι ο αριθμός των μεγάλων αλλαγών. Συμβολίζει τον μηδενισμό και τη νέα αρχή. Ο άνθρωπος θα ψάξει να βρει τον δρόμο της Ιθάκης που θα τον οδηγήσει στην "Πηνελόπη".

Η μερική έκλειψη ηλίου στην Παρθένο τον Σεπτέμβριο 2015 προκαλεί ξηρασίες, σεισμούς, καταστροφές στη γεωργική παραγωγή δημιουργώντας έλλειψη δημητριακών και απότομη αύξηση των τιμών τους σε εκείνες τις περιοχές που έχουν πληγεί από την έκλειψη. Η ολική σεληνιακή έκλειψη στον Κριό τον Σεπτέμβριο προκαλεί καταστροφή στον ζωικό πληθυσμό, εξορία, φυλάκιση ή ακόμη και τη δολοφονία ενός σημαντικού προσώπου.

Δημιουργεί δυσαρέσκεια μεταξύ των ανθρώπων, φαγωμάρα, μετακίνηση των στρατευμάτων, προβλήματα και απώλειες των καλλιεργειών από έντομα ή σπανιότητα των λαχανικών και των φρούτων.

»Οι άνθρωποι μπορεί να υποφέρουν από πυρετό και άλλες ασθένειες στις περιοχές που έχουν πληγεί από την έκλειψη. Ο Κριός είναι ένα κινούμενο σημάδι και οι επιπτώσεις αυτής της έκλειψης θα είναι σύντομες»



0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...