Tuesday, July 28, 2015

Η Πανσέληνος της 31/7/2015 και η επιρροή της, από την Πατρίτσια Νικολάου

Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

Αστρολόγος

ΚΥΠΡΟΣ

Η Πανσέληνος της 31/7/2015 και η επιρροή της


Πανσεληνος στον ανεξάρτητο Υδροχοο στις 31/7 – Αστρολογικες Προβλεψεις για τις εντάσεις και τα προβλήματα που θα φέρει.

Στην αστρολογια η Πανσεληνος αυτή είναι και Μπλε Σελήνη την Παρασκευή 31/7 στον Υδροχόο, στις 13:42 ώρα Ελλάδος θα προκαλέσει πολλές εντάσεις και μια έντονη κινητικότητα για θέματα στόχων, φίλων, πρώην συντρόφων, θα κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη μας για ελευθερία, ανεξαρτησία, ξαφνικές αποφάσεις και απότομες αλλαγές που θα έρθουν έτσι κι αλλιώς στις ζωές όλων μας. Σύμφωνα με την αστρολογια η Πανσέληνος αυτή θα βοηθήσει πολύ να βγαίνουμε πιο συχνά και να επικοινωνούμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να κάνουμε συχνές βόλτες και ταξίδια και να ζήσουμε έντονες στιγμές στους τομείς της διασκέδασης, της φιλίας αλλά και στον ερωτικό τομέα με πρώην συντρόφους ή με επανασυνδέσεις.

Βέβαια, όπως μας δείχνει η αστρολογια ο ανάδρομος Ουρανός αυτό το διάστημα δεν επιτρέπει νέες γνωριμίες, φιλίες, σχέσεις και συνεργασίες, αφού ότι ξεκινά τώρα θα έχει εφήμερο χαρακτήρα και δεν θα κρατά για πολύ. Σύμφωνα με την αστρολογία η Πανσεληνος αυτή σε όψη με τα σημαντικα μεσοδιαστηματα Ερμή/Άρη, Δία/Πλούτωνα, Αφροδίτη/Πλούτωνα, Κρόνο/Ουρανό, όπου (κατά το βιβλίο ΣΚΕ του Ρ. Εμπερτιν) θα φέρει κάποιες δυσκολίες, δυσάρεστη διάθεση και μπορεί ακόμα και να μας πληγώσει στον τομέα των φίλων ή σε θέματα καριέρας και στόχων, ενώ μπορεί ακόμα και να τελειώσει σχέσεις που μας καταπιέζουν.

Θα μας κάνει να σκεφτούμε, να οργανώσουμε και να πράξουμε με περισσότερη σοβαρότητα κάποια πράγματα, αν και θα υπάρχουν πολλές παραπλανήσεις, ψέματα και απογοητεύσεις που δύσκολα θα καταφέρουμε να αποφύγουμε. Η Πανσέληνος αυτή θα μας δώσει και την ευκαιρία να κάνουμε θετικές αλλαγές, να απομακρύνουμε από κοντά μας πρόσωπα που δεν περνάμε και τόσο καλά. Θα μας ωθήσει σε χωρισμούς και τελειώματα καταστάσεων που δεν μας ταιριάζουν. Θα μας κάνουν να νιώσουμε επιτέλους ελεύθεροι και απελευθερωμένοι, σαν να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω μας, αλλά συγχρόνως θα νιώθουμε και ένα μεγάλο κενό.



Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει ιδιαίτερα θετικά Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς, Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου καθώς και όσους έχουν στα ζωδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικο τους ωροσκοπιο, όπου θα τους δοθούν και οι περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν τα πράγματα που θέλουν.
Φωτογραφία της Patricia Nicolaou.
Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν για να μην κάνουν λάθη από αδυναμία σε κοντινά πρόσωπα και καταστάσεις είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου (αν δεν γνωρίζετε σε ποιο δεκαήμερο ανήκετε, κάντε κλικ εδώ και βάλτε τα στοιχεία σας για να το βρείτε) καθώς και όσοι έχουν στα ζωδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικο τους ωροσκοπιο, όπου θα έχουν και τις περισσότερες εντάσεις και πιθανό και χωρισμούς αν προσπαθήσουν να περιορίσουν τους άλλους.

Γενικότερα είναι μια Πανσέληνος όπου θα φέρει πολλές αλήθειες, ανατροπές, αλλαγές εντελώς ξαφνικά στις ζωές όλων μας και πολλές από αυτές μπορούν να μας απογοητεύσουν και να κολλήσουμε για ένα διάστημα, άλλες πάλι να μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα κάποια πράγματα, να τα αποδεχτούμε πιο εύκολα και τελικά να πάμε παρακάτω πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε.

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...