Sunday, March 8, 2015

Φοβού τους τουρίστες και τούς πελάτες και ευρώ φέροντας!

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ο ΚΟΣΜΟΣ στο Σύδνεϋ τη Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015


Γράφει ο Γιώργος Αθανασιάδης
Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας
ΣΥΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ
ΤΗΛ:  0421969172












Φοβού τους τουρίστες και τούς πελάτες και ευρώ φέροντας!



Και ύστερα σου λέει οι Ελληνες, στις εκλογές της
25ης Ιανουαρίου 2015, για πρώτη φορά ψήφισαν την κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς, την οποία μάλιστα φοβόταν πολύ η προηγούμενη κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα της δεξιάς. Λυσσαλέος πόλεμος, σε βάρος τότε του Τσίπρα, βιβλικές επερχόμενες καταστροφές μόνο ο Γκοτζίλλα δε θα έβγαινε από τα έγκατα της θάλασσας.

Από την άλλη μεριά ο Τσίπρας και η περίγυρις του, με ιαχές ελπιδοφόρες, και με σύνθημα Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ, περιφέροταν ανά τας ρύμας και τους δρόμους των πόλεων, κραυγάζοντας συνθήματα επαναστατικά. Ολα αυτά χάϊδευαν τ αυτιά των ταλαιπωρημένων, νεόπτωχων και απελπισμένων Ελλήνων, που στο πρόσωπο του 40χρονου πλουσιόπαιδου με καταγωγή απο την Αρτα, έβλεπαν τον πολιτικό τους μεσσία, ενδεδυμένο πολεμική στολή, πάνω σε λευκό άτι να τους οδηγεί στην οδό της λύτρωσης. Από τη λαχτάρα τους και τη δίψα για αξιοπρέπεια και ελευθερία δεν είδαν ποτέ οι δύσμοιροι, ότι βάδιζαν την ίδια ακριβώς οδό, που οδηγούσε στη δηλητηριασμένη αγκαλιά της Μέρκελ και των «εταίρων» της Ε.Ε. Από την άλλη και να το έβλεπαν θεωρούσαν ότι ο ιππότης τους πάνω στο άτι, θα έκανε την λύκαινα προβατίνα.

Και μέσα σ όλα αυτά, ήρθε και άλλος ιππότης με το μαύρο άτι του, των πολλών κυβικών, και ένα σεξ απίλ, πολυπράγμων, σοφός, κοσμογυρισμένος με αέρα Ωκεανίας, εεεε άλλο πράμα και αυτό... για να στηρίξει και να εμψυχώσει. Λόγια, λόγια, λόγια, πα πα πα πέρα δώθε σε κανάλια, σε εφημερίδες, εντός και εκτός Ελλάδας, το στόμα του και η γλώσσα του δεν σταμάτησε στιγμή να λέει. Και αυτός μοίραζε ελπίδες και ΕΘΝΙΚΗ υπερηφάνεια! Εξ άλλου το δήλωσε, ότι ως Βαρουφάκης που είναι, θεωρεί ότι οι Ελληνες, δεν έχουν ανάγκη απο δουλειά και λεφτά αλλά απο Εθνική υπερηφάνεια. Ετσι λοιπόν, με ένα ανοικτό πουκάμισο, θεληματικό πηγούνι και γαμψή μύτη (σαν βγαλμένος απο βίπερ Νόρα) με αετίσιο λίγο σκοτεινό αλλά αποφασιστικό βλέμμα, προχώρησε μπροστά είπε μεγάλα λόγια, σπουδαία εκεί στην κρύα Ευρώπη. Τον φοβήθηκαν, έτρεμαν οι δενδροβιούντες και ωμοκρεοφάγοι απολίτιστοι βάρβαροι του βορρά, ζήτησαν συγγνώμη που στεναχώρησαν του Ελληνες και φυσικά επέστρεψε περιχαρής ο ιππότης κομίζων «γλαύκας ες Αθήνας».

500 εφοριακούς λέει θα του στείλει ο Σόϊμπλε στην Ελλάδα, να ελέγχουν τους Ελληνες φορολογουμένους, οι οποίοι θα ελέγχουν τις επιχειρήσεις και ίσως και τις Ελληνίδες αν είναι αποδοτικές στα συζυγικά τους καθήκοντα. Και σκεπτόμαστε εμείς οι έρημοι που δεν ξέρουμε πολλά :... τι ακούν τα γεροντικά μας αυτιά και δεν σωριαζόμαστε;

Τουρίστες, άνεργοι και φοιτητές, μετά απο δίμηνον σκέψιν ο λαμπρός Βαρουφάκιος νούς της ριζοσπαστικής αριστεράς του Αρτινού πλουσιόπαιδου, θα μετατραπούν σε κεκαλυμμένους χαφιέδες και σπιούνους, οι οποίοι θα ελέγχουν την νομιμότητα και την φορολογική συνείδηση των Ελλήνων επαγγελματιών. Θα γεμίσουν τα νησιά τουρίστες, οι οποίοι θα χρηματοδοτούνται απο την Ελληνική κυβέρνηση, θα τρών, θα πίνουν, θα διασκεδάζουν, θα μένουν σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ολες αυτές οι παροχές προς τους τουρίστες – χαφιέδες, θα γίνονται με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων, πλέον της αμοιβής τους – μισθού τους που θα λαμβάνουν απο το Ελληνικό δημόσιο.

Συνεπώς, οι μισοί Ελληνες θα πληρώνουν τους σύγχρονους γερμανοτσολιάδες, χαφιέδες και ρουφιάνους της ελληνικής αριστερής κυβέρνησης για να καταδίδουν τους άλλους μισούς. Ετσι λοιπόν, οι νέοι άνθρωποι, το νέο αίμα της Ελλάδας θα διδαχθούν νέα ήθη και αξίες, πως δηλαδή θα καταδίδουν τον άπιστο γείτονα τους επ αμοιβή. 

Ως νομικός, ΔΕΝ συμφωνώ με την φοροδιαφυγή, διότι είναι θεωρητικά έγκλημα κατά της κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου. Λέω θεωρητικά, διότι τα έσοδα απο την είσπραξη των φόρων ενός κράτους, πρέπει και οφείλει το κράτος ανταποδοτικά να τα διαθέτει για την βελτίωση της ζωής του κοινωνικού συνόλου. Κοντολογής, θα πρέπει να κράτος να επιστρέφει τα χρήματα που εισπράττει υπό μορφή κοινωνικών παροχών και ενδεικτικά αναφέρω υγεία, παιδεία, ύδρευση, ηλεκτρισμό, αποχεύτεση, δωρεάν δημόσιες συγκοινωνίες κλπ κλπ.

Στην Ελλάδα των μνημονίων και της ριζοσπαστικής αριστεράς, ο ιππότης με το μαύρο φαρί, νεοδιδάσκαλος του χαφιεδισμού, οικονομουπουργός παροτρύνει, διδάσκει και φέρνει τους 500 γερμανούς φορουπαλλήλους και τους πόσους (άγνωστος ο αριθμός) γερμανούς ή άλλων εθνικοτήτων τουρίστες και ντόπιους φοιτητές και ανέργους, να γίνουν χαφιέδες, για να εισπράξουν τα χρήματα που θα πρέπει να δοθούν ΑΜΕΣΑ στις τράπεζες όπως συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια.

Η προδοσία και η ρουφιανιά ανυψώνονται σε αρετή στην Ελλάδα της αριστεράς και εμείς λέμε ... όχι κύριοι, αυτή είναι δουλειά του κράτους σας.. μη βάζετε τους πολίτες σε ρόλο ρουφιάνων και δοσίλογων! 

Αναρωτιέμαι τι τις θέλετε τις οικονομικές και φορολογικές υπηρεσίες; Να τους βάλετε τους εφοριακούς να βγούν στους δρόμους και να ελέγχουν σε 24ωρη βάση όχι να ρουφιανοποιείτε τους πολίτες, εκμεταλλευόμενοι την ανεργία και την φτώχεια, για να δίνετε λεφτά στους τραπεζίτες... Αν πάλι τους θεωρείτε ανάξιους και διεφθαρμένους τότε πολύ απλά ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ όλους και φέρτε νέους ικανούς και αδιάφθορους!

Κυβέρνηση αριστεράς σου λέει, αν κάνει αυτά η συγκεκριμένη κυβέρνηση αλοίμονο μας και τι περιμένει τον κόσμο απο μιά άλλη κυβέρνηση σαν την προηγούμενη ή κάποια μελλοντική που δεν θα είναι αριστερή ριζοσπαστική σαν τούτη εδώ. Εσάς θα σας κρίνουμε αυστηρότερα διότι πολύ απλά οι προηγούμενοι ήταν δεδομένοι εχθροί των πολιτών και του λαού και γι αυτό συμβάλλαμε όλοι με τον ένα ή άλλο τρόπο και κυρίως με τη ψήφο του ο Ελληνικός λαός, για να πάει σιγά σιγά στο περιθώριο της ιστορίας. Ομως φαίνεται ότι ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας γόνοι της αστικής τάξης πήραν λάθος δρόμο και παρίσταναν τους αριστερούς για να γεμίσουν τα ψυχολογικά τους κενά και να κάνουν την διαφορά στην ανούσια ζωή τους.

Ετσι λοιπόν, με τα τούτα και τα κείνα φτάσαμε στις μέρες μας στην διδασκαλία νέων ηθών και γιατί όχι στο μέλλον ίσως δούμε και ανώτατη σχολή ρουφιανολογίας με πρύτανη τον κύριο καθηγητή με την μαύρη μοτοσυκλέττα και το ανοικτό πουκάμισο... έρχονται οι γερμανοί τουρίστες του Σόϊμπλε..

Και εμείς λέμε:

Φοβού τους τουρίστες και ευρώ φέροντας!







0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...