Sunday, July 10, 2016

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ- 20 1ΟΥΛΙΟΥ 2016




ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ- 20 1ΟΥΛΙΟΥ 2016

Πολιτική και Κοσμική Αστρολογία.


Η πανσέληνος Ιουλίου πραγματοποιείται στις 00:56:31 το πρωί, στις 20 Ιουλιου,2016, στην 27η μοιρα του Αιγόκερω (κάποιοι ισως λειτουργησουν αρκετά περίεργα και αντισυμβατικά επαναλαμβάνοντας κατα καποιο τροπο τα ιδια λάθη τους), στον άξονα Αιγόκερω –Καρκίνου. Θα επηρεάσει τα ζώδια του Καρκίνου, Αιγόκερω, τους Κριούς και τους Ζυγούς.Η πανσεληνος θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στον άξονα επικοινωνίας και εξωτερικής πολιτικής 3-9ος.


Τα γεγονότα που έχουν παρατηρήθει το προηγούμενο χρονικό διάστημα θα επεκταθούν ενώ θα αρχίσουν πολλές συζητήσεις για πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα οι οποίες μάλλον δείχνουν να συσκοτίζουν περισσότερο παρα να διασαφηνίζουν τα βασικά αίτια τους. Θα υπάρξει εριστικοτητα στις προσωπικές μας και αισθηματικές μας σχέσεις καθώς θα αυξηθούν οι κλοπές και τα ατυχήματα. Τέλος, θα εκφραστεί αιφνιδίως, μια νεα πραγματικότητα για την οποία οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι.

Η πανσέληνος είναι θετική με την ενέργεια και το θάρρος του Άρη με τον Ουρανο να προωθεί την αλλαγή και την ελευθερία. Η πανσέληνος αυτή, απαιτεί ανορθόδοξες και πρωτότυπες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση προσωπικών προκλήσεων. Η κοινωνική ένταξη μπορεί να βρεθεί μέσω οσων προσπαθούν να βελτιώσουν τον κόσμο αυτο, ακόμα και μέσω του πολιτικού ακτιβισμού.

Όπως σε ολες τις πανσελήνους η οψη που κυριαρχεί είναι η αντίθεση Σελήνης-Ηλιου. Η πανσέληνος έχει σχέση με την νεα σελήνη, έργα που ξεκίνησαν με την νεα σελήνη της 4ης, Ιουλίου μπορούν τώρα να τελειοποιηθούν ή έχουν ολοκληρωθεί, είναι η εποχή της συγκομιδής. Συναισθήματα και ένστικτα κορυφώνονται.

Η Πανσέληνος στους 27 ° 40 'του Αιγόκερω έχει μια ισχυρή επιρροή που προέρχεται από την θετική ενέργεια του Άρη συν και ένα σταθερό αστέρι που είναι φύσεως Ερμή και Άρη. Οι προκλητικές όψεις με τον Ουρανό απαιτούν υπομονή για να μετατρέψει κάποιος αυτή την δύσκολη ενέργεια σε ένα μοναδικές και ανορθόδοξες λύσεις για τις προσωπικές προκλήσεις.

Ο Ουρανός αντιπροσωπεύει επίσης τις τεχνολογικές εξελίξεις όπως για παράδειγμα, το Internet που μπορούν να βοηθήσουν στην προσωπική μας ανάπτυξη. Με την αντίθεση Ηλιου-Σελήνης είναι πιθανόν να συναντήσετε συγκρούσεις η μια κριση που έχει αναπτυχθεί από την νεα σελήνη της 4ης Ιουλίου.

Δηλαδή ενδέχεται να αντιμετωπίζετε συναισθήματα ανεπάρκειας ή αδυναμίας ,άγχους, ενοχής και φόβου. Οι αλλοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας κάνουν ανω-κατω με το να επιτίθονται και να ανακατεύονται στην προσωπική σας ζωή , ή μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ταχυδακτυλουργίες οσο αφορά μια πολικότητα που αναπτύσσεται εντός του σπιτιού και της εργασίας, ή οσο αφορά τις ανάγκες σας και τις ευθύνες έναντι των άλλων. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να αυξηθεί η ένταση ανάμεσα σε εσάς και τα μέλη της οικογένειας, με επιπλέον συναισθηματικά βάρη να τοποθετούνται πάνω σας.

Θα πρέπει να αντλήσετε δυναμη από το ένστικτό σας και την καρδιά σας για να ξεπεραστούν αυτές οι προκλήσεις. Το κλειδί είναι να ισορροπήσετε τα συναισθήματα και την συνειδητή πρόθεση. Παρά αυτές τις προκλήσεις, μπορείτε να επιτύχετε πραγματικά πολλά ή την πρόοδο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.


Το σταθερο αστέρι Procyon στις 26 ♋ 00 του Καρκίνου, σε σύνοδο με τον Ήλιο είναι η κύρια αστρική επιρροή χωρίς την επιρροή αλλων αστεριών πάνω στην πανσέληνο. Ενώ παράλληλα αυτο δίνει πλούτο και φήμη, ο Procyon φέρνει επίσης και έντονη δραστηριότητα, έλλειψη ψυχραιμίας και βία. Έχει σχέση με την άνοδο και την επιτυχία ακολουθούμενη από μια πτώση από υψηλή θέση που μπορεί να αποφευχθεί εάν συνδέεται με πλανήτες και όψεις που δείχνουν σε μια υπομονετική και συντηρητική προσέγγιση και σε πολιτικο επίπεδο, αφού ο Ηλιος αντιπροσωπεύει την ανώτερη αρχή ενός κράτους, τον πρόεδρο η και πρωθυπουργό.


Ο Ήλιος ιδίως με αυτό το αστέρι δίνει βοήθεια από φίλους, δωρεές και κληροδοτήματα, αν δεν έχουν προσβληθεί, θάρρος και τη στρατιωτική ή την εξέλιξη-ανάπτυξη μιας επιχείρησης μετά από μεγάλους αγώνες και έξοδα.


Οι όψεις του Άρη και του Ουρανού τονίζουν την ανάγκη να ενεργήσουμε με σύνεση και προνοητικότητα ώστε να αποφευχθεί και μια τυχόν οικονομική κατάρρευση η εμείς να δούμε τα κέρδη μας να εξανεμίζονται. Ωστόσο, το μεγάλο σχήμα όψεων που φαίνεται στον χάρτη αυξάνει την ενέργεια και την πεποίθησή σας για να πετύχετε.

Ο σχηματισμός αυτος του Huber δίνει εσωτερική αμφιθυμία, η οποία είναι κρυμμένη από εριστική στάση. Η αυτο-εξέλιξη έρχεται από την επιδέξια χρήση φυσικών ταλέντων και την εμπειρία να μετατρέψουμε δύσκολες καταστάσεις σε ευκαιρίες για επιτυχία. Η αυτο-εξέλιξη έρχεται από την επιδέξια χρήση φυσικών ταλέντων και την εμπειρία στο να μετατρέψουμε δύσκολες καταστάσεις σε ευκαιρίες για επιτυχία.

Οι θετικές όψεις του Αρη αντιπροσωπεύουν εσωστρεφείς περιόδους ανάπαυσης και αναψυχής, όπου μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας να πάει οπου λέει η καρδιά σας. Ο Άρης εκδηλώνεται εδώ ως ταλέντο και εμπειρία.

Το τρίγωνο Ηλιου-Αρη φέρνει η δίνει έμφαση σε πολλά ταλέντα και δεξιότητες που αναπτύχθηκαν και που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την εργασία. Φέρνει την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό, την πρωτοβουλία και το θάρρος ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή και τις σωστές ενέργειες. Επιπλέον το χάρισμα και τη γοητεία που θα σας βοηθήσει να πετύχετε, αλλά είναι επίσης βολικό όταν αναζητάτε ευχάριστες δραστηριότητες. Μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη μιας σχέσης ενώ το σεξαπίλ είναι αρκετά αυξημένο.

Το εξάγωνο Σελήνης -Άρη αυξάνει το πάθος, την επιθυμία σας για οικειότητα και κάνει την εύρεση ενός νέου συντρόφου μια πραγματική πιθανότητα. Η αίσθηση της περιπέτειας επιτρέπει σε ένα ευρύτερο φάσμα πιο ευχάριστες αναζητήσεις. Αυξημένη πρωτοβουλία, ανταγωνιστική φύση και καλό ένστικτο μπορεί να εφαρμοστούν και στην επίτευξη των στόχων σας όταν έρχεται η ώρα για δουλειά.Ο Ουρανός εκδηλώνεται ως στοχευμένη προσπάθεια και επίτευγμα.

Το τετράγωνο Ήλιου- Ουρανού απαιτεί ανοικτό πνεύμα και ευελιξία καθώς μπαίνετε σε μια φάση αβεβαιότητας. Αλλαγές στην προσωπική σας εμφάνιση ή την αυτοεκτίμηση μπορεί να οδηγήσει σε μια γενναία νέα πορεία. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για την αντιμετώπιση τυχόν κακών συνήθειων ή εθισμών, καθώς ένα τέτοιο βήμα θα ικανοποιούσε την έντονη επιθυμία σας να απελευθερωθείτε από τον περιορισμό και να δείξετε στον κόσμο πόσο ισχυροί πραγματικά είστε.

Το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού, μπορεί να προκαλέσει ταχείες εναλλαγές διάθεσης και παρορμητικές αντιδράσεις. Αυτή δεν είναι η ώρα για βαρετή ρουτίνα ή σημαντικά καθήκοντα. Το φυσικό ένστικτό σας λέει να αποδρασετε μακριά από οποιαδήποτε συναισθηματικά απαιτητικές καταστάσεις. Μια τάση να επιτίθεστε στον εαυτό σας θα μπορούσε να κλιμακωθεί οποιοδήποτε δημιουργώντας δράματα. Αν και πολύ ανατρεπτική οψη, η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει και θα επιστρέψετε πολύ γρήγορα στην κατάσταση που ήσασταν και πριν.


Με την οψη μεταξύ Άρη και Ουρανού θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα πρέπει να συγκρατήσετε τα όποια συναισθήματα αμφιβολίας και ανασφάλειας. Η οψη αυτή θα επηρεάσει την εργασία, τις σχέσεις και την επικοινωνία. Αυτό διευκολύνει την επιλογή μεταξύ της κακής επιλογής που αγνοείται και την καλή επιλογή που χρησιμοποιείται.

Ο Άρης σε όψη χιαστί με τον Ουρανό φέρνει ανυπομονησία και την αύξηση του χρόνου της έντασης όταν τα πράγματα δεν συμβαίνουν τόσο γρήγορα όσο θέλετε. Έχετε τους δικού σας στόχους και τρόπο για να φτάσετε εκεί, αλλά οι άλλοι θα σας πιέζουν να συμμορφωθείτε σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα. Περαιτέρω αύξηση αυτής της έντασης οδηγεί σε ένα κρίσιμο σημείο όπου μπορείτε να πάρετε μια διασπασμένη απόφαση και να αναλάβετε δράση. Αυτή η ταχεία απελευθέρωση της έντασης ηρεμεί την κατάσταση τότε ολόκληρος ο κύκλος αρχίζει ξανά. Το κλειδί για την επιτυχή έκβαση είναι να αποφευχθεί η επανάσταση η προσωπική ανταρσία του καθενός, που θα μπορούσε να προκαλέσει σάλο.


Ωστόσο, η πανσέληνος φέρνει επίσης, το θάρρος και την αίσθηση της περιπέτειας τόσο για την εργασία αλλα και στο ερωτικο παιχνίδι. Οι δεξιότητες και η αυτοπεποίθηση που αποκτήθηκαν κατά την περίοδο της απόλαυσης μπορεί να μετατραπούν σε προσωπικό επίτευγμα, την επίλυση της σύγκρουσης και τη μείωση του άγχους.Πάρα πολύ διασκέδαση και χαλάρωση μπορεί να φέρουν συναισθήματα ενοχής, αλλά θα φέρουν πάρα πολύ άγχος δουλεύοντας πολύ σκληρά. Η εξεύρεση της σωστής ισορροπίας ανάμεσα στην εργασία και την ευχαρίστηση η την προσωπική μας ζωή γενικότερα μπορεί να είναι ευκολότερο να επιτευχθεί με την αποφυγή ανάμιξης των δύο.

Ακόμη εχουμε το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού θα δημιουργήσει καταστάσεις έντασης και ταραχές, θα αυξήσει τα ατυχήματα και τις καταστροφές ενώ το τετράγωνο Κρονου-Πωσειδωνα θα συνεχίζει να επηρεάζει τις καταστάσεις παγκοσμίως, δημιουργώντας νέες συνθήκες και περιστάσεις. Με την πανσέληνο στον Αιγόκερω που συνδέεται με την ιεραρχία και τους ηγέτες, θα υπάρξουν και συκοφαντίες, ενώ η Αφροδίτη στο μεσοδιαστημα Αρη-Ουρανού είναι πιθανο να φέρει ξαφνικές παρεμβάσεις και ξαφνικά γεγονότα.

Ο Αρης στο μεσοδιαστημα Ερμή Ποσειδωνα, και Αφροδίτης-Ποσειδωνα , μας προτρέπει να σκεφτούμε πιο ώριμα τα σχέδια μας και τους σκοπούς μας και ισως εχουμε και την ανακάλυψη μιας καινούργιας εφεύρεσης. Στο δεύτερο η διαστροφή θα αυξηθεί ενώ θα είναι καπως δύσκολο να εκπληρώσουμε τα όνειρα μας η ακόμα να υπαρξουν δυσκολιες και σε θέματα ειρήνης.


Ο Κρονος σε σύνοδο με τον σταθερο αστέρα Αντάρη, θα δώσει έμφαση στις περίεργες περιστάσεις που δημιουργούνται από το περιβάλλον, τη θρησκευτική υποκρισία, στην απώλεια μέσα από καυγάδες και νομικές υποθέσεις, είναι δυσμενείς για εγχώρια θέματα, αναφέρετε στην ασθένεια και τη θλίψη από τα παιδιά.

Ο Κρόνος επίσης πέφτει και στο μεσοδιαστημα Ηλίου -Ουρανού που δείχνει την ανταρσία και την επανάσταση εναντίον κάθε περιορισμού της ελευθέριας, μια ξαφνική απώλεια, ένα ξαφνικο χωρισμό, ενώ η αδυναμία και η βλακεία και οι απογοητεύσεις θα είναι εμφανής. Η σύνοδος Σεληνης-Πλουτωνα όπως εχω ξαναεξηγησει, συνδέεται με τις εκρήξεις και τις ασυνήθιστες μεταβολές, τις αιφνίδιες αλλαγές και συγκρούσεις και θα παίξει σημαντικο ρολο.


Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδος εχουμε την πανσέληνο να επηρεάζει τον 9ο οίκο,του εξωτερικού, των νόμων και της θρησκείας οπου θα απασχολήσουν οι σχέσεις με την Ε.Ε., τον τουρισμό, την μετανάστευση, το προσφυγικο, και την αναθεώρηση του συντάγματος.

Τι μας ξημερώνει αύριο στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς οι εξελίξεις θα προκαλούν περίεργα συναισθήματα.


Το θέμα είναι πως με όλα αυτά που συμβαίνουν και προκειται να συμβούν θα ανοίξει περαιτέρω η συζήτηση για τα οφέλη της παραμονής ή όχι στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο θέμα του εκλογικού νόμου είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αντιδράσεις μέσα στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Σε αυτήν την διαδικασία ισως η Νέα Δημοκρατία θα κρατήσει τις αποστάσεις της και δεν θα ασχοληθεί με το θέμα. Η πίεση από το εξωτερικο επίσης θα συνεχίσει οσο αφορά τις υποχρεώσεις μας αλλα και η χωρα μας θα επηρεαστεί από τα εξωτερικά γεγονότα πλέον.


Η σύνοδος Σεληνης-Πλουτωνα όπως εχω ξαναεξηγησει, συνδέεται με τις εκρήξεις και τις ασυνήθιστες μεταβολές, τις αιφνίδιες αλλαγές και συγκρούσεις και θα παίξει σημαντικο ρολο. Ο Ουρανος και ο Πλουτωνας επηρεάζουν για άλλη μια φόρα την Αγγλία, Γαλλία (Μπορντό και Λυών) και Ισπανία, το Βέλγιο, οπου θα υπάρξουν ανατροπές σε πολιτικο επίπεδο ενώ η πανσέληνος δείχνει να επηρεάζει την Κεντρική Ευρώπη, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Βοσνία με τις αποφάσεις τους. Ο Αρης θα επηρεάσει την χωρα μας, τις σχέσεις μας με τα υπόλοιπα κράτη –μέλη, όπως επίσης και με την Κεντρική Ευρώπη.

ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΥΠΡΟΣ - email: patricianicolaou@hotmail.com

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...