Wednesday, August 1, 2012

Μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Σκορπιό - Αυγουστος 2012, απο Oroskopos.gr


Σκορπιός Γενικές

Ο Ερμής από τις 8 του μήνα θα έρθει στην ορθή φορά του στο Λέοντα και πολλές στάσιμες καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στις 17, με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα, ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες, που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να αναλύσεις με τη λογική. Αυτό το μήνα, ο Άρης έρχεται από τις 24 στο ζώδιό σου για να σου φέρει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και κάποιες διακυμάνσεις που δεν θα σου αρέσουν… Μια εσωτερική αναστάτωση που θα συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον, αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων «απορροφούν» μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητά σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές και πέρασε όσο καλύτερα μπορείς.
Αισθηματικές
Προσπάθησε αυτό το μήνα να χαλαρώσεις λίγο από τις άλλες υποχρεώσεις και να αφεθείς σε αυτά που σου δίνει το ταίρι σου. Όταν θέλεις, μπορείς και κάνεις το άλλο άτομο ευτυχισμένο, αλλά πρέπει να εξωτερικευτείς και λίγο περισσότερο ώστε να καταλάβει και το ταίρι σου τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Η Νέα Σελήνη στις 17 θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα θέλεις να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Από τις 24 του μήνα μπορείς να βάλεις καινούργιες βάσεις, ή να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα δώσει μια νότα ανανέωσης στη σχέση σου. Θα πρέπει να ξέρεις ότι οι ιδέες που έχεις για την καλυτέρευση της σχέσης σου είναι πολύ καλές και θα τις δεχτεί και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει στη ζωή σου κάποιο ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, μην το βάζεις κάτω και θα να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι…
Επαγγελματικές - Οικονομικές
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Ο Ερμής θα έρθει από τις 8 στην ορθή φορά του για να σε ευνοήσει και να κάνει καλύτερη την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε φέρνουν πίσω στα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές «επαφές» και θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα που θα είναι πολύ συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Από τις 17 του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...