Sunday, October 9, 2016

2017=10 Ο καρμικός αριθμός για τη χρονιά που μας έρχεται...
















Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου
Αστρολόγος 
Λευκωσία - Κύπρος
e-mail: patricianicolaou@hotmail.com



2017=10 Ο καρμικός αριθμός για τη χρονιά που μας έρχεται...


10/13/16/19
Αυτοί είναι οι καρμικοί αριθμοί.😜

Στις μέρες μας , πολλοί από εμάς έχουμε ασχοληθεί με την λέξη «Κάρμα» και πραγματικά αν ασχοληθεί κανείς βρίσκει πολλές πληροφορίες πια. Όμως εγώ πέρα από την γενική έννοια τις λέξεις αυτής, ήθελα να εστιάσω στο κομμάτι της Αριθμολογίας που σχετίζεται με το Κάρμα, τους καρμικούς αριθμούς. Να τονίσω τι ρόλο παίζουν στη ζωή μας, που να τους εντοπίσουμε και πως χρειάζεται να χειριστούμε τον καθένα τους ξεχωριστά.
Οι Καρμικοί Αριθμοί αντιπροσωπεύουν τα μαθήματα ζωής που δεν έχουμε μάθει ακόμα και έτσι τα επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά, λες και μας τα επιβάλλει το πεπρωμένο μέχρι να τα μάθουμε.
Η λέξη Κάρμα προέρχεται από τα Σανσκριτικά (ιερή λογοτεχνική γλώσσα του Βραχμανικού πολιτισμού) και μεταφράζεται πολύ συχνά σαν «τιμωρία» ή ανταπόδοση. Υπάρχει βέβαια και ένα παρόμοιο χριστιανικό ρητό στην δυτική κουλτούρα «Σπέρνεις ό,τι θερίσεις». Βασικά και τα δύο σημαίνουν το ίδιο πράγμα : ότι υπάρχουν πράξεις της ψυχής που πρέπει να επανορθωθούν. Πιο απλά είναι η πεποίθηση ότι ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις σκέψεις του.
Η μετάφραση που γίνεται για τους πολλούς αποδίδει στη λέξη κάρμα μια αρνητική έννοια που είναι λανθασμένη. Το λεξικό δίνει έναν ορισμό που είναι περισσότερο ακριβής: «Μηχανισμός ανταπόδοσης των πράξεων , στον οποίο υπόκεινται κάθε άτομο, που θέτει τις προϋποθέσεις για τις επόμενες αναγεννήσεις του» ή ο νόμος της ανταποδοτικής δικαιοσύνης.
Στην εσωτερική βιβλιογραφία το κάρμα θεωρείται ο συμπαντικός νόμος του αιτίου και του αποτελέσματος, ο οποίος εφαρμόζεται σε πολλούς κύκλους επαναγέννησης. Με λίγα λόγια, η εκδήλωση του Κάρμα μπορεί να διαρκέσει πολλές ζωές. Προφανώς αυτό το σύστημα πεποιθήσεων δέχεται την ιδέα της μετενσάρκωσης: η ψυχή του ατόμου γεννιέται ξανά και ξανά σε διαφορετικά σώματα και σε κάθε ενσάρκωση επεξεργάζεται το Κάρμα που έχει συσσωρεύσει. Το Κάρμα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να εκφράσει τις παρελθοντικές σκέψεις ή τις πράξεις , οι οποίες εμφανίζονται στο παρόν και ζητούν επιδιόρθωση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έρχεται κάποια στιγμή για να πληρώσουμε αυτά που «χρωστάμε».
Στην Αριθμολογία «Κάρμα» σημαίνει το μάθημα που πρέπει να μάθουμε, το πρόγραμμα προσπαθειών της ζωής, η πρόοδος που πρέπει να γίνει, είναι ο στόχος της ζωής , είναι το «γιατί» ήρθαμε.
Αναλύοντας λοιπόν παρακάτω έναν- έναν τους καρμικούς αριθμούς ανακαλύπτουμε πράγματα για τον εαυτό μας και εξηγούμε στοιχεία του χαρακτήρα μας εφόσον ένας καρμικός αριθμός μπορεί να υπάρχει στον αριθμό της Προσωπικότητας μας, του Πεπρωμένου μας, του Ενδότερου εγώ ή στον αριθμό Πνευματικής Ώθησης, ακόμα και στην ημέρα γέννησης. Έτσι μπορούμε να «δουλέψουμε» πτυχές του χαρακτήρα μας , να πάρουμε απαντήσεις για γεγονότα στη ζωή μας και ακολουθώντας τον «Κάρμα» μας όσο μπορούμε να κάνουμε λίγο πιο εύκολη τη ζωή μας.
Ο πρώτος Καρμικός Αριθμός είναι το 10.
Το διαφορετικό με αυτόν τον αριθμό σε σχέση με τους άλλους είναι ότι αντιπροσωπεύει ένα άλλο είδος Κάρμα, που δεν αφορά ένα χρέος που πρέπει να πληρωθεί. Ο 10 σημαίνει καρμική ολοκλήρωση και είναι ο αριθμός της αναγέννησης, της αλλαγής. Συμβολίζει την νέα αρχή που χτίζεται πάνω στις κατακτήσεις του παρελθόντος. Δείχνει επίσης ότι το καρμικό χρέος έχει πληρωθεί και τώρα το άτομο που έχει έναν τέτοιο αριθμό είναι ελεύθερο να αρχίσει από την αρχή απαλλαγμένο από παλιά χρέη.
Αν το 10 προκύπτει σε αριθμό προσωπικότητας, πεπρωμένου ή των άλλων αριθμών που προανέφερα δηλώνει πως το άτομο είναι μια παλιά ψυχή που έχει ζήσει πολλές ζωές, τόσο υψηλού όσο και χαμηλού βαθμού και που έχει μάθει πόσο μεταβατικά είναι τα πράγματα. Έχει ταλέντο να επηρεάσει και να φέρει κοντά τους άλλους, είναι άτομο δυναμικό, που έχει μια ειδική αποστολή στον κόσμο. Η καθαρή σκέψη και κατανόηση το βοηθούν να νιώσει και να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε κατάσταση από πρωτύτερα. Οι ηγετικές θέσεις γι’αυτό είναι ανοιχτές εξ αιτίας της φανερής αυτοκυριαρχίας του. Το 10 επίσης είναι συνδεδεμένο με την τύχη, την επιτυχία, τις υλικές ανταμοιβές. Με λίγα λόγια το 10 εμπεριέχει την υπόσχεση της νίκης σε δύσκολες καταστάσεις. Ίσως να συμβολίζει την αναγέννηση που περιμένατε πολύ καιρό.
Στην αρνητική του πλευρά το 10 μπορεί να προκαλέσει πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Έχει την τάση να επιβάλλει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Αν το άτομο δεν ξυπνήσει πνευματικά ίσως να μην αντιλαμβάνεται τις λανθάνουσες ικανότητες του. Όταν όμως ξυπνήσει η επιρροή θα είναι απεριόριστη γιατί μην ξεχνάμε στην Αριθμολογία το 10 εκφράζει όλη την ενέργεια του αριθμού 1.

0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...