Wednesday, January 29, 2014

Power of Attorney - ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ

Γιώργος Αθανασιάδης
377 - 383 Sussex St
SYDNEY  AUSTRALIA
EMAIL: athanasiadis.g@hotmail.com

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Αυστραλία τηλ: 0421 969 172

Τώρα στην Αυστραλία, και σε διάστημα πολύ λίγων ημερών, συντάσσουμε
και επικυρώνουμε τα πληρεξούσια που σας είναι απαραίτητα ή τα ζητούν απο την Ελλάδα, για οποιαδήποτε υπόθεση σας. Με το ελάχιστο κόστος σε σχέση με τον χρόνο σύνταξης και παράδοσης για αποστολή στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να τρέχετε σε προξενεία ή άλλες αρχές. Τα παραλαμβάνετε απο το γραφείο μας, μόλις σε διάστημα μικρότερο απο μία εβδομάδα από την ημέρα που θα μας αναθέτεσε την υπόθεση. Γιά όλες τις υποθέσεις σας , που αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα, εκδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ , σειριακό αριθμό (κλειδάριθμο) καθώς και λογιστή που θα φροντίσει για όλα αυτά τα ζητήματα. Η χρέωση είναι χαμηλή και ειδικές τιμές για pensioners and disability persons. Χαρά μας να αισθανόμαστε την ικανοποίηση ότι βοηθήσαμε όσο μπορούμε.
Τα πληρεξούσια αυτά, υπογράφονται από Ελληνίδα συμβολαιογράφο στην Αυστραλία και πάιρνουν και σφραγίδα Apostille . Υπάρχει cover letter που συντάσσεται από την Ελληνικής καταγωγής και άριστη γνώστρια της Ελληνικής γλώσσας συμβολαιογράφο, και σας καλύπτει απολυτα για τις ανάγκες σας στην Ελλάδα,  ενώπιον κάθε δημόσιας υπηρεσίας και αρχής,  ενώπιον Τραπεζών για οποιοδήποτε θέμα σας και βεβαίως ενώπιον συμβολαιογράφων ή άλλων προσώπων που παρέχουν υπηρεσίες.
Η διαδικασία σύνταξης, υπογραφής και ετοιμασίας του πληρεξουσίου σας είναι ταχύτατη, χωρίς να χρονοτριβείτε περιφερόμενοι σε προξενεία ή οπουδήποτε αλλού. Καλύπτουμε όλες τις πόλεις της Αυστραλίας και σας βοηθάμε και στις περιπτώσεις που δεν γνωρίζετε την Ελληνική γλώσσα.


0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...