Sunday, May 1, 2016

Αστρολογική Πρόβλεψη Μαϊου 2016 - Η αρχή μιας Κασσάνδρειας εποχής; Από την Πατρίτσια Νικολάου

Γράφει η Πατρίτσια Νικολάου

Αστρολόγος
Λευκωσία - Κύπρος



Επιμέλεια κειμένου - Εισαγωγή
Γιώργος Αθανασιάδης

Δικηγόρος - Θεατρικός Συγγραφέας
ΣΥΔΝΕΥ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
email: athanasiadis.g@hotmail.com





Αστρολογική πρόβλεψη Μαϊου 2016 

 Η αρχή μιας Κασσάνδρειας εποχής; 



Εισαγωγή 

Είναι γνωστός ο μύθος της Κασσάνδρας της αδελφής του Εκτορα και του Πάρι της Τροίας. Εμαθε την μαντική τέχνη από τον Απολλωνα, όμως δεν ενέδωσε στον ερωτα του κλπ και εκείνος την καταράσθηκε κανείς να μην ακούει και πιστεύει τις προφητείες και τους χρησμούς της. Και φυσικά ποτέ μα ποτέ δεν χρησμοδότησε για τίποτα καλό αλλά διαρκώς για συμφορές που θα χτυπούσαν το λαό της.  Βέβαια , σ αυτό δεν εφταιγε η Κασσάνδρα αλλά οι συνθήκες της εποχής και ο μακρόχρονος πόλεμος που τουλάχιστον κατά το μύθο, ήταν αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του αδελφού της και εν γένει των Τρώων κατά των Ελλήνων. Εκτοτε έμεινε πλέον να αποκαλούνται χρησμοί της Κασσάνδρας, οποιοιδήποτε προμήνυαν κακά και συμφορές και βεβαίως η όποια εποχή θα ελάμβαναν χώρα τα χρησμοδοτούμενα κατά την άποψη μου θα ήταν και θα είναι μια Κασσάνδρεια εποχή.  Κατά τα αστρολογικά λεγόμενα, ιδία από την φίλη Κα Πατρίτσια Νικολάου, πολιτική αστρολόγο φαίνεται ότι ο μήνας Μάϊος είναι ο εναρκτήριος μήνας μιας περιόδου όχι και τόσο  θετικής για την Ελλάδα, την Κύπρο και τον χώρο της ανατολικής Μεσογείου και του Αιγαίου γενικοτερα. Ακολουθεί μια γενική και σύντομη πρόβλεψη για την επόμενη περίοδο, η οποία καταλήγει και επεξηγεί και τις αστρονομικές όψεις των πλανητών και των ζωδίων για το μήνα Μαϊο.





Προβλέψεις από την Πατρίτσια Νικολάου

"Διάβαση του Ερμή" στις 9 Μαίου 2016. 


Στις 9 Μαίου θα έχουμε ένα σχετικά σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο που θα ταράξει τα νερά... Τέτοιου είδους φαινόμενα δέν έχουν δράση στα προσωπικά ωροσκόπια εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων. Είναι όμως εξαιρετικά σημαντικά για την ανθρωπότητα. 


Σηματοδοτούν μεγάλα σημαντικά γεγονότα όπως γεωφυσικά καί καιρικά φαινόμενα μεγάλης κλίμακας ,δημιουργία μεγάλων οργανισμών, κρατών η θρησκειών, οικονομικά και χρηματιστηριακά συμβάντα, διατροφικά σκάνδαλα. Όλα αυτά θα τονιστούν απο την 20 μοίρα του Ταύρου - Σκορπιού. Πολλές όψεις περίπλοκες και η αργή κίνηση του Ερμή και έκλειψη Αφροδίτης που αποτελεί σημαντικό  δείκτη στα οικονομικά και στη Χρηματιστηριακή αστρολογία,  δίνουν εμφαση στο θέμα Παγκόσμια Οικονομία.

Η παγκόσμια Οικονομία οδηγείται σε μεγαλύτερη ύφεση με μαθηματική ακρίβεια. Στη βάση αυτής της ιστορίας θα βρίσκεται η χαμηλή τιμή  σε πρώτες ύλες απο τήν αγορά (τιμή πετρελαίου), που θα οδηγήσει αλυσιδωτά σε παρακμή των υπόλοιπων κλάδων που ακολουθούν. Τα χρηματιστήρια θα κινηθούν ιδιαίτερα πτωτικά. Θα συνεχίσουμε επίσης να έχουμε έξαρση του μεταναστευτικού. Ιδιαίτερα την περίοδο Μαίου και Νοεμβρίου μπορεί να δούμε κάποιο μεγάλο σεισμό η πολύνεκρο ατύχημα.

Μετά απο όλα αυτά θα δούμε την εύρεση νέων εναλλακτικών μορφών ενέργειας και τεχνολογίας αλλά και αντιμετώπιση χρόνιων ασθενειών... 

O μήνας Μάιος έρχεται να δώσει τα δικά του στίγματα αστρολογικά. Παρα το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα, δινει τήν ευκαιρία για νέα ξεκινήματα , γάμους, αρραβώνες, τα οικονομικά και επενδύσεις ισως δεχτούν τρηγμούς αλλά καί έντονα σκαμπανεβάσματα. Όσο αφορά ακόμα την τιμή του πετρελαίου τα πάνω κάτω τις θα μας προκαλέσουν πραγματικό πονοκέφαλο. Ο Ερμής ανάδρομος θα συνεχίσει να μας πιέζει μέχρι και τις 22. Μετα την Πανσέληνο στις 21 και ιδιαίτερα με την αντίθεση Ήλιου -Αρη όλα αλλάζουν με οικονομικά σκάνδαλα να συνεχίζουν, επιθέσεις σε "άτομα κύρους" που μπορεί να υπάρξουν στρατιωτικές η αστυνομικές παρεμβάσεις. 
Νέα Σελήνη 6/05 στη 16 μοίρα 41' του Ταύρου. Πανσέληνος 21/6 1 μοίρα 13' Διδύμων.

Οι δύσκολες Όψεις Μαίου.

Το μήνα Μάιο εχουμε πολλούς πλανήτες ανάδρομους, ωστόσο θα έχουμε πολλές και ενδιαφέρουσες πλανητικές όψεις, που θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε για το δεύτερο μισό του δίσεκτου 2016, που θα αφήσει το στίγμα του στις ζωές όλων μας. Ας δούμε τις κυριότερες δύσκολες διελεύσεις και όψεις του Αστρολογικό Δελτίο Μαΐου 2016:

21.05.2016 ώρα.12:17: Δήμητρα Όψη χιαστί 
Ο έρωτας μπορεί να φέρει κάποιον πόνο, κάποιες ποθητές επανασυνδέσεις μπορεί να γίνουν πιο δύσκολες, ενώ θα έχουμε προβλήματα και με θέματα που αφορούν τις δημόσιες υπηρεσίες.

22.05.2016 ώρα.11:16: Ήλιος Αντίθεση Άρης
Δυναμική και δύσκολη όψη που δονεί τον μεταβλητό άξονα Διδύμων – Τοξότη και φέρνει στο προσκήνιο τα θέματα θρησκειών, προσφυγικών ροών, δυσκολιών σε ταξίδια και διπλωματικές κινήσεις. Θα είναι μια στιγμή έντασης στην παγκόσμια σκακίερα.

26.05.2016 ώρα.12:27: Δίας Τετράγωνο Κρόνος
Ολοκληρώνεται με ακρίβεια μια καρμική όψη με ανάδρομους και τον Δία και τον Κρόνο. Είναι μια όψη που αφορά το συλλογικό μας πεπρωμένο και μιλάει για μεγάλες δυσκολίες σε παγκόσμιο επίπεδο σε ό,τι έχει να κάνει με την θρησκεία, την φιλοσοφία, τους νόμους, τα σύνορα. Θα κορυφωθεί το προσφυγικό δράμα, είναι σαφές.

27.05.2016 ώρα.13:51: Άρης Είσοδος Στον Σκορπιό
Ο πολεμικότατος Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του οποίου είναι παραδοσιακός κυβερνήτης. Αυξάνεται το επίπεδο της ζήλιας, της μυστικοπάθειας, ενώ κοντά μας (Αιγαίο - Κύπρος) ακούγονται πολεμικές ιαχές.



Καλό κουράγιο!!!













0 σχόλια:

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...